Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinoczka

iPlus

Polecane posty

Witajcie! Mam konkretne pytanie. Czy ktoś łączy się z internetem za pomocą modemu iPlusa i jakie ma z tym doświadczenia?

Ja się łączę, za pomocą modemu na USB(centrum Wrocławia, zresztą 100km od Wro było tak samo), nie wiem z czego to wynika, ale połączenie jest tragiczne(np. Onet - ok. 3 min.), Biuro Obsługi nic nie potrafi poradzić i jeszcze co miesiąc zmniejszają mi prędkość (już chyba na minusie powinnam być) za przekroczony limit ściągniętych danych (gdzie, żeby z taką prędkością limit osiągnąć, musiałabym chyba z dwa tygodnie non stop coś ciągnąć). Osobiście nie polecam, ale być może jestem odosobnionym przypadkiem...

dzięki za odpowiedź. Dla mnie już trochę za późno bo ja też tego używam i coś mi nie gra. Co prawda łaczy dość szybko,ale czasami rozłącza się całkowicie, nie wiem, kiedy przekroczę ten limit i co się wtedy stanie - zobaczymy. Powiedz mi jeszcze Jamajko czy trzeba się rejestrować i jak?

Gość mialam blueconnect
sytuacja wygladala dokladnie tak samo jak u jamajki21. Placilam 100 co miesiac przez 2 lata i wlasciwie netu nie mialam(Bydgoszcz)

jeszcze jedno - to ten limit zmniejszają tak sukcesywnie, czy tylko w danym miesiącu, a w następnym wszystko wraca do normy?