Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tisanka

Plastyka nosa...

Polecane posty

Gość Tisanka

Witam=) Miesiąc temu zdecydowałam się na plastyke nosa. Wybrałam się do dr. Zielińskiego (Bydgoszcz) i lekki niepokoj wzbudził u mnie fakt, że nie powiedział mi jak będzie wyglądał mój nos po operacji, żadnych informacji dodatkowych tylko zlecił badania i podał termin zabiegu... Czy ktoś może poddał się zabiegu u ów pana profesora?? Czy ktoś może przeszedł operacja nosa?? Ile po zabiegu na twarzy widnieją siniaki?? Czy można wychodzić na słońce?? Z góry dziękuje=D

Gość GAZETA
jestem 6 dzień po operacji. W niedzielę zdejmuje mi gips. jestem zestresowana i nie mogę sobie darować ze nie powiedziałam mu co chcę zmienić. W dzień zabiegu pokazałam mu wycięte z gazet zdjęcia nosów jakie bym chciała mieć. One nie były zadarte, ale nie powiedzialam o tym glosno co mi w moim przeszkadza, bo robił mojej koleżance i ma śliczny. Zdałam sie calkowicie na niego a teraz sie boję. Pielegniarka tuż po zabiegu powiedziala-ładny zadarty, a ja juz taki prosiakowaty mialam do tej pory.Widzę że trochę czasu minęło od twojej wypowiedzi, wiec jak jeszcze tu zajzysz prosze napisz jak wyglada twoj nosek. czy jestes zadowolona?

Gość Swinka
OJOJ obyscie byly szczesliwe ja mam spartaczony nos zadarty kartoflowy czubek niesymetryczne dziurki i ogolnie tragedia a mial byc tylko skrocony!!!!!Napiszcie jak tam?Robilam u przereklamowanego z Wwy

Gość rooooffa
swinka, a u kogo robiłąs? ja jestem ponad rok po operacji - i dzisiaj bez kompleksów moge spojrzec w lustro nosek robiłam w Malii na Zajaczka myślałaś o poprawkach?

Gość Swinka
przepraszam ze tak dlugo nie pisalam Nie robcie u sankowskiego Tyle dziewczyn teraz placze Tak robie poprawke w zimie ale boje sie bo czubek musza mi doprawic z czesci mojego ciala np z uszu zebra lub z bioder To lekarz osadzi nie ja Nawet nie wiecie co ja CZUJE nikomu tego nie zycze Buziaczki

Gość Mandarynka00
Jak to możliwe, że Sankowski uchodzi za jednego z najlepszych chirurgów plastyków? Swinka, mówisz że tyle dziewczyn teraz płacze. Znasz dziewczyny, które też miały nieudaną operację u Sankowskiego?

Gość Swinka
czesc tak znam Poczytaj na tym forum o tym jak on nosy partaczy Wpisz Sankowski i poczytaj Gdybym mogla cofnac czas to napwno nie poszla bym do niego nawet na darmowa operacje Ja tez myslalam ze to najlepszy specjalista Okazuje sie jednak ze nie A w sprawie nosow to raczej najgorszy Milalm okazje poznac taka dziewczyne Nos tak jak u mnie Tylko nalezalo skrocic Teraz grafty,nos nie symetryczny , w gorze Naprawde boje sie co to bedzie dalej Co da sie z tego poprawic ,gdyz lekarze mowia ze ciezki przypadek i z takiej buzi mi tak ja oszpecil Wiesz tak bym chciala miec to za soba Poprawke ,ktora mi przywroci moj wyglad A wtedy pokaze w magazynach co ja przeszlam rzez tego doktora A NA DODATEK po roku jak zobaczyl moja twarz stwierdzil,ze napewno zlamalam nos i teraz dlatego tak wygladam Cos strasznego Nie zycze tego nikomu Zreszta juz po operacji pracownicy tej kliniki mi opowiadali ile jest przypadkow ,kiedy doktor robi poprawki po sobie i mu nie wychoodza Jak pacjenci placza u niego Oraz ze sami by tam akurat nosow nie robili !!!! Przykre

Gość Swinka
Gdybym mogla cofnac czas nigdy bym nie zrobila sobie tam nosa Doktor objecal mi minimalna korekte Teraz nie moge do siebie dojsc Potrzebuje porad prawniczych Zycie mi sie zmienilo diametralnie Zta buzia nie wychodze z domu Przykre ale prawdziwe Boje sie co bedzie dalej naprawde Pozdrawiam Was Zreszta sama nie wiem czy on wogole mi ten nos operowal,gdyz co innego mi mowil,ze zostawi szczuply i prosty a pogrubil i ogolnie zalamka nos nie rowny jest rawa strona za bardzo do gory Dziurki nie symetryczne No zreszta juz o tym pisalam Wygladam okropnie Nie ja tylko tak uwazam ,ale bliscy mi ludzie tez Mama jest zalamana

Gość osika
Swinka, napisz jak wyszła poprawka. jestem bardzo ciekawa. a kliniki Sankowskiego NIE POLECAM. mam spartaczoy nos przez dr. Wojciecha Witkowskiego + 2 poprawki i nadal jest źle! i też miałam wrażenie jak by mi jakiś studen zrobił nos a nie doświadczony lekarz. nos jest za krótki nie symetryczny, krzywy z garbkim (a gakrbu pierwotnie nie miałam) ogólnie za mały do mojej twarzy i wyglądam głupio!!! Znajomi tez mówią ze spartaczony ten mój nos!!! :-(

Gość ajjsak
Osika, ja tez jestem po Witkowskim. Generelnie witaj w klubie :-( napisz do mnie na priv. ajjsak@o2.pl