Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewyżyta Laszka

Seksić mi się chce...

Polecane posty

Gość Niewyżyta Laszka

Mam 22 lata, od roku jestem sama, wcześniej byłam w dwóch dłuższych i szczęsliwych (tyle, że do czasu :)) związkach. Teraz zaczyna mi doskwierać samotność. I tak ogólnie to marzę o tym, żeby spotkać kogoś, z kim połączy mnie porozumienie dusz, z kim będę mogła rozmawiać godzinami, razem się bawić, marzyć, przytulać do siebie i cieszyć bliskością... Ale są dni, kiedy mam po prostu pustą i zwierzęcą ochotę na seks... Gdybym miała trochę bardziej giętki kręgosłup moralny, to poszłabym chyba na podryw do jakiegoś klubu i wyrwała sobie faceta na jedną noc... Ale ja taka nie jestem!! Skąd we mnie takie zwierzęce odruchy?? Jestem raczej romantyczką, jak byłam z moimi facetami to długo sobie musieli poczekać na pierwszą wspólną noc, a teraz czasem aż mnie skręca, myslę tylko o tym, jak to bym się z kimś ostro przerżnęła...

Gość Anna Bella
idz do wawy tam taki Jeden tez tego wypatruje:) swietnie sie dobierzecie!!

Gość Romantyczny prawiczek
Wiesz w sumie normalna sprawa. Ja jestem prawiczkiem, też romantyk, uważam seks za dopełnienie miłości, ale czasami również mnie skręca. Nic nie poradzi, tak już nas urządził wszechmogący.

Gość witaj wsrod ludzi

Gość napalona...bardzo
No to jest nas dwie...

Gość alojza
Tez jestem naplona, czekam az maz wroci do domku:))

Gość napalona...bardzo
ja poznałam...ale on chyba jest żonaty.Bo niby rąk nie może utrzymać przy sobie a za chwilę musi wracać do domu.

"Skąd we mnie takie zwierzęce odruchy?? Jestem raczej romantyczką" Skąd? Numerologia mówi, że tak działa każda liczba lat w okolicach 20 ;) Lepiej teraz nić po70-tce. Im ktoś jest bardziej romantyczny, tym bardziej marzy o wyuzdanym, dzikim seksie. Nieromantyczni po prostu go uprawiają.

Gość stuku stuku wiertu wiertu
niewyżyta a gdzie szukasz tego zaspokajacza potrzeb ? ;)

Gość Anna Bella
napewno na lokalach albo po hotelach albo w mediach w wawie:) Jest tam w wawie taki Jeden Zdradzacz! idz sie rznij z nim! Uwielbia małe lolity i bdsm1 I trójkąty! w roku 2003 miał zamiar isc do trójkąta:O

Gość stuku stuku wiertu wiertu
Anna i znowu spotykamy sie w tym samym temacie :P