Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnk

czy w tym kraju bedzie mozna normalnie zyc??????

Polecane posty

Gość nnnnnnnk

zarabiam 1200 i co z tym zrobic? moja siostra za granica zarabia tyle ze stac ja na ladne wynajete mieszkanie i jeszcze jej kupa kasy zostaje a ja moge za nasza wyplate albo jesc albo mieszkac? co z ta unia?

Gość lollllla22
mama tez taka nadzieje bo ja mma rodzine i to dopiero jest walka o przetrwanie

dla mnie to jest tragedia..... ci co siedza w parlamencie itd. to sie nie martwia w d****e wszystkich maja a my musimy jakos zyc... aktualny stan Polski jest tragiczny....

Gość lollllla22
JA TEZ SIE POLITYKA NIE PRZEJMOWALAM ALE WIDZE ZE JEST CORAZ GORZEJ PRZECIETNY CZLOWIEK SIE MUSI ZASTANAWIAC CZY COS ZAPLACIC-MAM NA MYSLI CZYNSZ NP CZY ZJESC-TRAGEDIA

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
NIE WIEM CZY ZNAJDZIESZ WIELU DYSKUTANTÓW NIEDAWNO BYŁ TU TEMAT O TYM, ILE POWINIEN ZARABIAĆ FACET - Z DYSKUSJI WYNIKAŁO, ZE KOBIETY NIE PRZYJMUJĄ MĘSKIEJ PENSJI MNIEJSZEJ NIŻ 1200, A I SAME ZARABIAJĄ OD 2000 WZWYŻ.... POJAWIAŁY SIE KWOTY 3000/4000 TYSIĄCE :-)

Gość Iza.....
Dlatego mam zamiar wyjechać stąd jak najdalej..

Można, tylko trzeba znaleźć normalną pracę... ale ogólnie podziwiam ludzi, którzy za tyle żyją cały miesiąc, ja gdzieś tyle wydaje tygodniowo.

Gość vxxvxvvxvvxw
a jaka to jest normalna praca? jesli sie jest po 30stce? po prostu np we Francji w urzedach zarabia sie srednio 1500 euro a u ans?

Gość bedzie mozna zyc normalnie
jak ludzie zmadrzeja i przestana glosowac na stara gwardie;)

1500 euro w urzedach?? chyba cos ci sie pomieszalo na francje 1500 euro to nie jest duzo:) tyle zarabia moja kolezanka ktora jest opiekunka :D za mieszkanie 2 pokojoowe z lazienka ubikacja i kuchnia w dosc dobrej dzielnicy trzeba tam zaplacicl nawet 1000 euro ona po znajomosci wynajmuje tylko za 600 euro

Gość mmmmmiii27
kurcze ja zarabiam 2500 do ręki i nie stac by mnie było na wynajęcie mieszkania!!!za wynajem płacte 1500 zł w tym media i ile mi zostanie? za 1000 zł miesięcznie mam się wyzywic opłcic telefon bilet miesięczny jakies skromne wyjscie w sobote jakies ciuch nie starczy! mysle o wynajęciu mieszkania ale niestety nie usmiecha mi się wegetowac gdyby z kims to inna sprawa ale nie mam chętnych na wynajem kurcze a gdybym tak miała samochod beznyna jakies naprawy ludzie!!teraz to to co mam dac na mieszkanie to odkładam na konto ale kiedys chce isc na swoje!!!!!