Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja867

Mozliwe?

Polecane posty

Gość Maja867

Mam bardzo nieregularne cykle. Tzn niby trwaja 28-33 dni ale okres trwa czasem 3 dni pozniej nie mam go dwa dni a pozniej znowu jest przez tydzien. I własnie teraz tak jest i mam juz go 8 dzien. Wczoraj kochalam sie dwa razy z moim facetem. Bez zabezpieczenia. Czy jest mozliwe, ze podczas @ zaszłam w ciaze? Od razu mowie, ze bardzo bym chciala... :)

Gość abcdefgahc
wszystko jest mozliwe takze 3mam kciuki:)

Gość Maja867
No wlaśnie modle sie, zeby tylko wczoraj zaskoczyła ;) Bo slyszalam, ze raczej podczas okesu marne szanse. No ale jesli mam tak rozwalony cykl?? Poki co kolejny dzien mam okres...

Gość abcdefgahc
to prawda ze sa mniejsze szanse ale jednak sa:) ile masz lat\/

Gość Maja867
23

Gość abcdefgahc
wsumie juz pora:)

Gość Maja867
juz jestem prawie na 5 roku, mam prace no i moj partner tesknym wzrokiem patrzy na dzieci. Ehh a jak sobie pomysle, ze mozemy dac zycie takiemu maluszkowi....ehhh rozplywam sie :)

Gość abcdefgahc
ja tezz ale jeszce jestem za mloda moze za 2 lata:)

Gość Maja867
Na kazdego przychodzi ten moment, gdy chce... :) Tyko myslalam, ze zajsc jest łatwo- a to tak nie jest :(

Gość ja bym ci radziła pójść
do lekarza. Jeśli chodzi o regularność twoich cykli to wydaje mi się że są regularne bo nieregularne sa wtedy gdy masz rozbieżności więcej niż 10 dni w przeciągu jakiegoś czasu, ale z ta miesiączką to trochę dziwne jest. Czasem w okresie płodnym występują krwawienia śródcykliczne wywoływane gwałtownym spadkiem estrogenu. Z tego co wiem to nie jest to nic groźnego. Słyszałam że takie krwawienie jest mylone z miesiączką i stad właśnie biorą się historie o zajściu w ciążę podczas okresu.