Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkaaaaaa

gdzie mozna kupic takie szerokie spodnie????

Polecane posty

Gość tarafaa
moze kupisz dresik?? latwiej jest znależć...

Gość new yorker---

Gość sprubuj na angielkim
ebay-u! czesto dostarczaja do calej europy! billabong niejest tutaj taki drogi! powodzonka

Gość mikaaaaaa
jesli dla was 400 zł na spodnie to malo.. sory ale ja nie mam tylre kasy... w granicach do 100 zł albo do 130

Gość mam podobne do sprzedania
tyle ze bez napisu. Nowe, z Nexta, kosztowały 40 funtow, z metkami;) rozmiar 34/36;)

Gość mikaaaaaa
niestety ja nosze 40 :/ jesli sa w angli poprosze siostre o kupno tez przebywa w tym kraju

Nosisz 40 i chcesz takie spodnie? hmm może się zastanów ;)

Gość mikaaaaaaa
nie rozumiem nad czym mam sie zastanawiac??

Gość ździsia
Wiadomo że rozmiar 40 to już większy rozmiar, nie mówię że wielki ale w porównaniu do 36 to wiadomo. Masz przy 40 krąglejsze kształty tyłka, ud i takie spodnie będą ciebie jeszcze bardziej poszeżać. Jeśli twierdzisz że nie, no to sobie je kup.

Gość mikaaaaaa
pierwsze słysze.. nie mam wielkiego tyłka ani ud. w biodrach mam 90 cm po prostu ten brzuch mam taki jak baba w cizy.. :/ a nogi i rece mam szczulple a akurat na wygladzie tylka mi nie zalezy bo nie obchodzi mnie to :P

i ta 40 to tylko tak przez brzuszek? ;)

tak... i spodnie zapinasz pod cyckami - bo przez duzy brzuszek nosisz numer spodni 40 :P doprawdy...zabawne. A twoj ten nie za duzy tyleczek bedzie wygladal jak szafa trzy dzwiowa z lustrem w takich spodniach, sorry, ale sama jak bylam mloda to popelnilam taki blad i takowe nosilam.

Inaczej..nie zrozum mnie źle :) Absolutnie nie chciałam Ci dokuczyć (a widzę, że mogło to tak zabrzmieć). Kobiety noszące 40 zazwyczaj mają po prostu mocno kobiece kształty, a moim zdaniem (które oczywiscie możesz odrzucić) takie kształty nie wyglądają korzystnie w spodniach, które a) poszerzają b) skracają sylwetkę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że Cię nie uraziłam:)

Gość echu echu
bo w moim przerypanym miescie sa tylko sklepy dla dzieci emo..... masz racje, lepiej sie ubrac w sejtowko-hiphipowe gacie z krokiem w kolanie bardzo kobiece

Gość mikaaaaaa
sle dzieci emo to chora mlodziez ktora sama nie wie czego chce.. co do numeru 40 to nie wchodze w dyskusje bo wiem jak wygladam i nie jestem przy tuszy. a to jak bede wygladac to moja inwidualna sprawa bo mnie wisi mizianie sie przed chlopakami seksi tyłkiem. prosilam tylko o adres sklepu..