Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do maturzystow

jak to jest z ta rejestracja na studia?

Polecane posty

Gość do maturzystow

to wkoncu nie jest tak ze jak sie nie dostanie kandydat na dzienne to przechodzi na zaoczne,wieczorowe? bo przed chwila chcialam sie zapisac a tu sa do wybrania albo stacjonarne albo niestacjonarne juz sie w tym gubie

Jak ja zdawalam na studia (4 lata temu) to najpierw składało się papiery na stacjonarne(dzienne) jezeli sie człowiek nie dostał to wtedy był drugi nabor na niestacjonarne (zaoczne). Polecam sprawdzic do kiedy mozna rejestrować się na wybranej przez ciebie uczelni na studia niestacjonarne i sprawdzic czy po ogloszeniu wynikow (gdyby co...) dasz radę się jeszcze zarejestrować na zaoczne.

Gość do maturzystow
no wlasnie chodzi oto ze z harmonogramu wynika ze chyba jak sie nie dostanie na dzienne to przechodzi na zaoczne,a przy rejestracji trzeba wybrac albo te albo te,albo obydwa i zaplacic 2x:(

Gość moze ktos wie
bo w tym juz sie mozna pogubic

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam studiów farmacji ale nie mogę nic znaleźc konkretnego. Wszedzie tylko rekrutacja z poprzednich lat albo nr tel. Czy ktoś może mi pomóc. Proszę o jakieś adresy. Błagam!!!!!!!!!!

Gość do maturzystow
nie ma tu maturzystow?:)