Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darankaa..

czy lubicie mężczyzn którzy czytają książki???

Polecane posty

i bardziej nastrojowe...a poza tym światło świec jest zdecydowanie korzystniejsze dla kobiecej urody :D ok, zostań sobie przy tych świeczkach, tylko kup taki porządny zapas :P

zawsze tak? z drugiej strony lepiej wychodzić na swoje niż żerować na cudzym :D

skądś znam ten tekst...biorac pod uwagę męski nick, zapewne de facto jesteś kobietą? :D

Gość nordbad447
a co wy na to: mój czyta i ma do mnie pretensje, że ja nie czytam. tak jakby mial mnie za glupią:/ czytam codziennie gazety, przeglądam internet ... a on się czepia zresztą - ma taką pracę, że może czytać;) książki zabierają dużo czasu

a jakież to niedoskonałości? p.s. mialeś rację, jak widać powyżej, że szukanie może być wyczerpujące :D

nie chciałabyś wiedzieć jakie :D hmm moja meska intuicja podpowiada mi ze zastosowalas zabieg stylistyczny zwany ironią :P

wow, mężczyzna z intuicją? brzmi smakowicie :D ale oczywiście, że chciałabym wiedzieć :) Ja w ogole lubie sie dowiadywać różnych rzeczy :)

Gość PROSTE rozwiązania
oczywiście! przecież z takimi facetami można pogadać na wszystkie tematy! gdyby mój mąż nie czytał to bym za niego za mąż nie wyszła, bo nic gorszego niż nieumiejętność rozmowy nie ma. Książki rozwijają wyobraźnię, kształtują poglądy, powodują, że ludzie stają się ciekawi! nic gorszego od faceta, który książek nie czyta

jeżeli nie masz zamiaru stawać kością w gardle, to czemu nie :D a jak się zasługuje na poznawanie Twoich tajemnic dotyczących niedoskonalosci?:P

Ja z lubościa natomiast zamordowalabym natychmiast test unijny:O Boja wiem???? Wszyscy faceci sa niedoskonali:P:P:P Ksiązki zabieraja duzo czasu????O_O Jakim cudem?

czyli nici z zaspokojenia mojej chociażby ciekawości?:(

a co to ja, basset, żebym miala klapnięte? :P:P:P skoro sekrety, to ciekawe, to działa automatycznie :D

a ja nie wiem tego :D ale sa sekrety ciekawe i nieciekawe, jesli cos jest automatyczne to jest do d*** :P (np. skrzynie biegow:P)

na przyklad automatyczne pralki są bardzo fajne :D:D:D jeżeli coś jest nieciekawe, to należy o tym powiedzieć , przestanie byc intrygującym sekretem :P

ja mam inne doswiadczenia z pralkami, nie dosc, ze zrerają mase pradu, to jeszcze slabo piorą, np skarpetki...:P no to co chcesz wiedziec? :D

najlepiej wszystko :P o tych niedoskonalosciach mialo być :D A jeżeli o tym nie chcesz mowić, to pochwal sie doskonałosciami, resztę sobie ekstrapoluję :D

o, jesteś moim projektem? :D też mam taką wadę i taką zaletę :D:D:D i domyslam się, że skoro jesteś mną, to też nie jesteś bassetem i nie masz oklapłych uszu :P