Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YC 1983

Poszedłem do łóżka z 43 letnią koleżanką z pracy....i było nieziemsko!

Polecane posty

Gość a nie
za późno na dziecko w jej wieku? I daj spokój z tym ślubem, zmarnujesz sobie życie. Super sex to jeszcze nie wszystko, w małżeństwie szybko powszednieje.

Gość Anonimowo tym razem
''Wczoraj po długich podchodach w końcu wylądowaliśmy razem w łóżku..'' A dzisiaj już wie, że jest w ciąży :)

Gość YC 1983
Zmieniłem datę by pozostać anonimowym. Gdybym napisał że sypiamy ze sobą dwa miesiące, ktoś ze znajomych albo ona sama mogłaby dojść że ja to ja....

Gość Anonimowo tym razem
Topik jest z 24 maja wiec to wczoraj było 23 maja :D Dzisiaj jest 14 czerwiec :D więc wszystko ok ... Wystarczyło to napisać. Chyba coś zmyślasz, ale niech Ci będzie.

Gość PIOTR1983
Też przeleciałem dziewczynę w sumie koleżanke jej facet jest zagranicą a ja po rozwodzie nieudany związek.Klaudia tak ma na imię ma dziecko 2 letnie Klaudia ma 24 lata.Nie żałuje szkoda mi jej facet zagranica a ona sama wiec zaczeło sie na taxi bo to moje miejsce pracy :) a znała mnie ze szkoły wiec powiedizłą że zaprosi mnie na kawę do siebie ok.2miesiace mineło i wyladowlaismy razem w łózku.Odjazd Klaudia to ładna blondyneczka zgrabna ma dziecko ale wtedy zostawiła u rodziców ;-/ zaprosiła mnie i postawiła mi dwa piwka rozmowa asz w pewnym momencie zaczelismy sie całowac a ona mi rączke do spodni i spytała sie ojj ale stanął widac czegos mu brakuje ;-/ a potem powiedziłą no to trzeba sie za niego dobrac . Na chwile psozła do łazienki i wyszła w ładnej aksamitnej bieliznie wtedy odjazd i rzuciłą sie na mnie.Ja sie zpaytałem a mąż a ona wziełą i sciagneła obraczke i pwoiedziła meża nie ma bedzie dobrze. godizna 22:00 pieszczoty,całowanie przytulanie.bieganie za sobą a potem wiadomo wpusciłem swoja sondę seks był mega wielki trawał 50minut odpoczynek i znów i tak do 3 nad ranem oczywiscie z przerwami bez zabezpieczen było ojj było biało w pokoju :))

Gość asdfghjm
ale cool!

Gość Asiekt
moja kumpela ma 43lata i jest w 4mieś ciąży:) RĘKA

Gość mariner
opis autentycznych emocji :).Widac zes szczesliwy :) Gratulacje :)

Gość PIOTR1983
no cóz takie życie Facet powinien być przy kobiecie anie na odległosc

Gość PIOTR1983
Szkoda mi Klaudi fakt ma męża i jestem nie fer do niego no ale cóż co mam zrobic.Szkoda mi dziewczyny i tyle zreszta nie wierze że on tam jest taki czysty