kostka_lodu 0 Napisano Maj 24, 2008 Biorę cilest i cały czas jestem mokra, co mi przeszkadza, kiedy uprawiam seks. Da się z tym cos zrobić? Jakieś ludowe sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alajusj Napisano Maj 25, 2008 suszareczka;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka lizzi Napisano Maj 25, 2008 tez mam ten problem i nie wiem co robic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostka_lodu 0 Napisano Maj 25, 2008 czytałam na forum o dziewczynie, ktora po tabletkach jest sucha w srodku (na co narzekal jej facet), wtedy rozwiazaniem jest jakis tam zel. A w druga strone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedziemka 0 Napisano Maj 26, 2008 "bycie mokrym" - to znaczy nadmiar śluzu? a dlaczego przeszkadza podczas uprawiania seksu? to chyba dobrze - w kazdym razie pomóc może pewnie lekarz (możliwe, że przez zmiane tabletek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też tak mam ale czy to od t Napisano Maj 26, 2008 mojego chłopaka to bardzo podnieca. mi też sie to podoba bo zawsze miałam sucho. ale czasem jest denerwujące kiedy penis wyskakuje. no i pościel mokra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też tak mam ale czy to od t Napisano Maj 26, 2008 ale to nie musi być koniecznie od tabsów. kiedy robiłas ostatnią cytologię?? moze masz stan zapalny, a wtedy płyny sa wydzielane w większej ilosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach