Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aNNalogia

jak często chodzice na randki?

Polecane posty

mam pytanie do kafeteriuszy wszelkiej płci i maści... mianowicie: jak czesto (gdy nie macie stałego partnera i jesteście na etapie szukania) chodzicie na randki?? Jak często umawiacie sie z kimś z kim wydaje sie, ze może coś z tego być (wiadomo skutek może być różny). Bo ja chyba wcale... :( no powaga, w ogóle nie poznaje nowych ludzi, nie łaże na randki ... taka refleksja mnie naszła :O

aaa i żeby nie było... nie siedzę cały czas na kafe, wychodze ze znajomymi , czasem sama (na rower, spacer) tylko ja tak mam?

cos niepopulatny top założyłam :P a ja sie chciałam dowiedzieć czy barzdo odbiegam od normy :P

Gość SAE
ja byłam tylko raz w zyciu, a mam aż 20 lat ;/

Gość xfaa
uff czyli nie jest ze mna tak zle:D bywam raz na rok:)

Gość zycie jest...
taa a ja raz w tygodniu i wszyscy faceci okazują się debilami już mam dość bo chyba nigdy nie znajnę fajnego i normalnego kolesia...

są czasu kiedy na randewu chodzę codziennie ;) i są takie jak teraz... randewu z kafeterią ;(

Gość ja byłam na randce
tzn. z mniej znanym facetem, który nie był moim kumplem i nie było to towarzyskie spotkanie przy piwie... 2 razy w życiu:P Tzn. z dwoma osobami, bo późniejsze spotkania to już mało randkowe są raczej. A, mam 24 lata.

moje randki przez ostatnie 3 miesiące odkąd rozstałam się z facetem z którym byłam 1,5 roku poznałam: a)mega przystojnego kolesia ktory okazał się zakochanym w sopie du**kiem,bo studiuję 2 kierunki na politechnice itd,achhh drugi to słodziutki chłopiec z którym gadałam często bardzo,on miał mało czasu i bardzo dużo zajęć-nie żyję:( potrącił go samochód:( poznałam tez fajnego ale nieśmiałego chłopaka nie dla mnie ja lubie pewnych siebie, takiego w pon tydzień temu zajefajnego,widzieliśmy się codziennie ale jego była się o tym dowiedziała zaczęła go błagać i dał jej ostatnią szansę,jeszcze takiego który sie nie zakochał po miesiącu i wie że się już nie zakocha,noo warto dodać nigdy nie był zakochany,i tak się spotykaliśmy...wczoraj odezwał się do mnie bardzo fajny pół włoch czy nie pójdę z nim na imprezę,alee on jest przyjacielem tego który wrócił do swojej byłej.warto dodac ze jeszcze moich 2 bylych chciało wrócić,ale nie ma takiej opcji.noo polecam randki... cyrk we własnym życiu:)

Gość nigdy nie bylam
mam 30 lat ;)

moje randki przez ostatnie 3 miesiące odkąd rozstałam się z facetem z którym byłam 1,5 roku poznałam: a)mega przystojnego kolesia ktory okazał się zakochanym w sopie du**kiem,bo studiuję 2 kierunki na politechnice itd,achhh drugi to słodziutki chłopiec z którym gadałam często bardzo,on miał mało czasu i bardzo dużo zajęć-nie żyję:( potrącił go samochód:( poznałam tez fajnego ale nieśmiałego chłopaka nie dla mnie ja lubie pewnych siebie, takiego w pon tydzień temu zajefajnego,widzieliśmy się codziennie ale jego była się o tym dowiedziała zaczęła go błagać i dał jej ostatnią szansę,jeszcze takiego który sie nie zakochał po miesiącu i wie że się już nie zakocha,noo warto dodać nigdy nie był zakochany,i tak się spotykaliśmy...wczoraj odezwał się do mnie bardzo fajny pół włoch czy nie pójdę z nim na imprezę,alee on jest przyjacielem tego który wrócił do swojej byłej.warto dodac ze jeszcze moich 2 bylych chciało wrócić,ale nie ma takiej opcji.noo polecam randki... cyrk we własnym życiu:)

a ja od 4 miesiecy nei byłam :( i co z tego , ze widze ze faceci zwracają na mnie uwagę jak żaden nie chce sie umówić :O no cóż... poczekam jeszcze chwilę na miłość :D a potem zostanę zgorzkniałą starą panną :P i jeszcze kota przygarnę :P