Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1989

Problem z....

Polecane posty

Gość Ania1989

No własnie mam problem...wsumie to z moim chłopakiem...niewiem co jest ale gdy chcemy sie kochac normalnie penis mu staje...a pozniej gdy tylko zaloze mu prezerwatywe to staje sie tak i ''oklapniety''...nieiwem co ejst...? Wczesniej ten problem nie byl tak uciazliwy bo czasami bylo normalnie...teraz jednak jest tak za kazdym razem i dochodiz do tego ze musimy kochac sie bez gumki a on nie konczy we mnie ale to jest ryzyko...

Gość myślę że powinnaś
mu jasno dac do zrozumienia, że albo kochacie się z guma albo wcale. Może robi to trochę podświadomie, bo woli bez gumy,. Ciekawe, czy też będzie wolał, jak zostanie ojcem:O

Gość Ania1989
wiesz...tez tak dzisiaj pomyslalam, bo zawsze narzekal ze nielubi z gumka...

Gość Brak slow
ja kiedys mialam takiego chlopaka, atletyczna budowa ale ptaszek maly a poza tym miekki i gietki, dodam ze jestem niezla panna i nie mialam nigdy przedtem problemow by kogos podniecic i dlatego mimo ze podobal mi sie strasznie i zaczelam sie juz powoli angazowac musialam zmienic na innego, teraz mam takiego co tylko mnie dotknie lekko i juz jest gotow....

Gość Ania1989
ale mu staje na bacznosc jak go zaczynam calowac...jak sie piescimy tez jest taaaki twardy...jak kochamy sie bez gumki tez...mi sie wydaje ze poprostu to przez to ze on woli bez...wiadomo kazdy by wolal...

Gość oczywiscie ze kazdy by
wolal bez gumki bo przeciez jako kobiety jestesmy w stanie zrozumiec ze faceci nie lubia gumek...ale skoro juz musicie korzystac akurat z takiej metody zabezpieczenia to lepiej go do tego przyzwyczajaj...i albo w gumce albo wcale bo w tej sytuacji nauczy sie tak ze zawsze bedzie mu opadal na widok gumki

Gość myślę że powinnaś
Sorry, ale to się nazywa szantaż emocjonalny:O Ja rozumiem, ze faceci myślą główka, nie głową, ale bez przesady:O Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby ktoś mnie tak szantażował. Po prostu powiedziałabym, że jak mu sie nie podoba, to szkoda tracić czasu, jak mu już opadł i tyle. To nienormalne. Można nie lubić seksu w gumie, ale jeżeli musicie je stosować, możesz mu np. robić loda, zastępować jakoś kontakt bez gumy. Zresztą ja bym się po prostu brzydziła spać z kimś, kto nie używa gum, bo nie wiadomo, ile już infekcji złapał, albo nosicielem jakich wirusów i bakterii jest. Pamiętaj, że wirus hpv, ten co powoduje raka szyjki macicy i większość innych nie dają u facetów żadnych objawów, on po prostu może nie wiedzieć, ze cokolwiek jest nie tak. A ty dostaniesz raka albo innego syfa:O

Gość Ania1989
no wlasnie tak zrobie co sie bedzie chlopak [rzyzwyczajal...dzisiaj marudzil ze za ciasna to mu kupie durexy te wieksze;p

Gość Ania1989
bedziemy probowac do skutku a jak nie to niema sexu...moze to podziala...

Gość myślę że powinnaś
Wiesz, jesteś jeszcze bardzo młodą osobą. Na twoim miejscu bym się zastanowiła, czy w ogóle warto uprawiac seks, w którym bardziej się licza potrzeby jednej strony. I czy chcesz ryzykować ciążę w wieku 19 lat plus zarażenie się jakimś syfem:O

Gość Ania1989
Jestemsy razem juz dlugo...przynajmniej dla mnie to długo...ja wiem ze on naprawde mnie kocha bo pokazal to juz wiele razy...poprostu wiem ze musze z nim porozmawiac...bo problem lezy chyba w jego głowie..a ja zgodizlam sie tylko na seks bez gumki z tego powodu ze mialam miesiaczke a wtedy jest male prawdopodobienstwo zajscia...pozatym chłopak nie konczyl we mnie...jednak mimo wszystko to byl ostatni raz, bo przyzwyczai sie i bedzie chcial caly czas bez...

Gość kicaj poziomka
tylko tak dla informacji: faceci nie potrafią sterować swoją erekcją. Po prostu stoi, albo nie- to jest tak samo jak z poceniem, czy z dreszczami- my nie mamy na to wpływu! Więc o jakim wy szantażu piszecie, Szanowne Panie?

Gość matajakaga
dla mnie seks w twoim wieku to nie do pomyslenia.. ale rob co chcesz twoje zycie..