Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Creams007

Dlaczego.......????

Polecane posty

Gość Creams007

Nie rozumiem!' Jestem załamana! 3dni temu siedziałam sobie z koleżanką w parku, gadałyśmy śmiałyśmy się, wszystko było fajnie, pięknie, a tu wczoraj dowiaduje się że się powiesiła:( Nie dociera to do mnie, cały czas siedze wyje, nie umiem się pozbierać. Ona tak się cieszyła z życia! musiałam sie wygadac, cały czas siedze sama i tylko o tym mysle, nie umiem się czyms zajac:(

Gość Odpowiem......
To straszne co piszesz, ale musisz się wziąść w garść tak niestety czasami bywa.

moze miala skryta tajemnice, której nie chciala nikomu wyjawic i nie potrafila sobie z tym poradzic.... roznie moglo byc....

Gość naaaaa25
niestety osoby planujące samobójstwo często tuż przed popełnieniem go euforycznie wręcz się cieszą,probujac jakos zamknac rozdzial ,jakim bylo zycie.Twoja kolezanka najwidoczniej miala duze problemy.Wspolczuje

Gość Creams007
nie uważam ze to moja wina, poprostu nie wiem dlaczego, co ja do tego sklonilo. a to wcale nie jest prowokacja! po co mialabym szydzić z t akiego tematu?!

Samobójstwo, zwłaszcza w młodym wieku, nie musi łączyć się ze szczególnymi problemami. Może raczej być wyrazem zaburzeń osobowości. Jest taka teoria, ze nikt "zdrowy psychicznie" nie popełnia samobójstwo, innymi słowy ten kto to robi, jest chory, cierpi na zaburzenia psychiczne. Czym innym jest samobójstwo biznesmena, który stracił cały majątek a czym innym samobójstwo młodej dziewczyny bez drastycznych ku temu powodów.

Gość Creams007
Ale ona miała plany na przyszłość, mówiła o nich jasno.

Innymi slowy nie pytaj "dlaczego"? bo nie ma żadnego "dlatego".

Była chora, tak na to spójrz. To mogło nie objawiać się jakoś w życiu społecznym, ale nosia to w sobie. Nie radziła sobie zapewne z emocjami.

Gość Creams007
musiał byc powód. wiem ze z matka się nie dogadywała, ale pozatym niczego jej nie brakowało.

Gość Creams007
nie mogłabym pmysleć o nie jak o kimś chorym psychicznie.

Gość ja wiem chyba
o kogo ci chodzi........... czyżby 22lata?

Gość Creams007
tak:( tylko 22:(