Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Creams007

Dlaczego.......????

Polecane posty

Go艣膰 Creams007

Nie rozumiem!' Jestem za艂amana! 3dni temu siedzia艂am sobie z kole偶ank膮 w parku, gada艂y艣my 艣mia艂y艣my si臋, wszystko by艂o fajnie, pi臋knie, a tu wczoraj dowiaduje si臋 偶e si臋 powiesi艂a:( Nie dociera to do mnie, ca艂y czas siedze wyje, nie umiem si臋 pozbiera膰. Ona tak si臋 cieszy艂a z 偶ycia! musia艂am sie wygadac, ca艂y czas siedze sama i tylko o tym mysle, nie umiem si臋 czyms zajac:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Odpowiem......
To straszne co piszesz, ale musisz si臋 wzi膮艣膰 w gar艣膰 tak niestety czasami bywa.

Udost臋pnij ten post

moze miala skryta tajemnice, kt贸rej nie chciala nikomu wyjawic i nie potrafila sobie z tym poradzic.... roznie moglo byc....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naaaaa25
niestety osoby planuj膮ce samob贸jstwo cz臋sto tu偶 przed pope艂nieniem go euforycznie wr臋cz si臋 ciesz膮,probujac jakos zamknac rozdzial ,jakim bylo zycie.Twoja kolezanka najwidoczniej miala duze problemy.Wspolczuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Creams007
nie uwa偶am ze to moja wina, poprostu nie wiem dlaczego, co ja do tego sklonilo. a to wcale nie jest prowokacja! po co mialabym szydzi膰 z t akiego tematu?!

Udost臋pnij ten post

Samob贸jstwo, zw艂aszcza w m艂odym wieku, nie musi 艂膮czy膰 si臋 ze szczeg贸lnymi problemami. Mo偶e raczej by膰 wyrazem zaburze艅 osobowo艣ci. Jest taka teoria, ze nikt "zdrowy psychicznie" nie pope艂nia samob贸jstwo, innymi s艂owy ten kto to robi, jest chory, cierpi na zaburzenia psychiczne. Czym innym jest samob贸jstwo biznesmena, kt贸ry straci艂 ca艂y maj膮tek a czym innym samob贸jstwo m艂odej dziewczyny bez drastycznych ku temu powod贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Creams007
Ale ona mia艂a plany na przysz艂o艣膰, m贸wi艂a o nich jasno.

Udost臋pnij ten post

Innymi slowy nie pytaj "dlaczego"? bo nie ma 偶adnego "dlatego".

Udost臋pnij ten post

By艂a chora, tak na to sp贸jrz. To mog艂o nie objawia膰 si臋 jako艣 w 偶yciu spo艂ecznym, ale nosia to w sobie. Nie radzi艂a sobie zapewne z emocjami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Creams007
musia艂 byc pow贸d. wiem ze z matka si臋 nie dogadywa艂a, ale pozatym niczego jej nie brakowa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Creams007
nie mog艂abym pmysle膰 o nie jak o kim艣 chorym psychicznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wiem chyba
o kogo ci chodzi........... czy偶by 22lata?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Creams007
tak:( tylko 22:(

Udost臋pnij ten post