Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaczynka mala

zaczelam sie upijac w wieku 15 lat, dzis 25 i zero zmian..

Polecane posty

Gość pijaczynka mala

kurcze, wstyd chyba? ide na impreze z przyjaciolkami, wracam nawalona zwykle jak autobus..

Gość akoiz
zastrzel sie

Gość krzesimir
alkoholizm zapukał do twoich drzwi..... wstyd zeby dziewczyna tak sie upijała 10 lat chlania to chyba lekka przesada szanuj sie troche

Gość pijaczynka mala
no nie nie, co znaczy "tak" upijala... mowie o tym, ze po prostu idac na impreze - srednio 1/tydzien, dwa, zawsze sie napije... bo co? bo lubie byc pijana, lubie ten stan.

Gość krzesimir
ambitne i perspektywiczne zajęcia masz.....jak lubisz byc pijana to nieźle masz nasrane:P

tzn, że co? ludzie piją, bo tak lubią smak alkoholu? :D 90% pije, żeby się nawalić ;)

Gość piosenke potrzebuje
dziwni jestescie... a po co ludzie pija? po co chlop na meczu np. siedzi i 4 wypije - zeby sie delektowac? czy latac siku co chwile.. hmmmm

Gość krzesimir
no ale nie porównuj chlopa z baru to młodej dziewczyny :|:|:|:| która sie upija co tydzien juz 10 lat

zaraz zaraz po 4 piwach czy drinkach jeszcze nikt chyba nie byl nawalony.... kazdy kieruje sie swoimi kryteriami dla mnie np nawalic= schlac sie jak swinia= nieprzytomny.... jak mozna polubic ten stan ?....i zeby nie bylo lubie sobie wypic :)

Gość pijaczynka mala
moj wywod mial na celu to, ze wiem, ze czas sie zmienic, ze babce w tym wieku nie wypada juz tak, a ja lubie byc pijana co nie = sie nawalona jak swinia, nieprzytomna, lubie stan po 3 piwach... ale lubie tez ten w domu po calym winku i wiecej..

Gość krzesimir
no ja tez lubie wypic ale zebym lubił stan nawalenia to absolutnie nie...fajnie jest upić sie na humorek :):):):)ale zeby zdychac póżniej to sory ale nie :P

Gość pijaczynka mala
aj niewazne, dziwaki:P

Gość krzesimir
czemu sie bulwersujesz:):):):) wyrazamy swoje zdanie po prostu ale przyznam ci racje, ze jednak czas przestac...jestes młoda ale gówniarskie szaleństwa nie ida w parze z 25 letnia kobietka :P

Gość pijaczynka mala
i o tym mowa, o tym mowa... ale ja tak lubie;);)

nawalona jak autobus a 3 piwa czy nawet wino (cale) to duza roznica....a czy wypada no coz gdy mialaś 15 lat nie wypadalo a teraz nie odbiegasz od istniejacych norm :)

Gość pijaczynka mala
no juz czasem po tych trzech chodze od krazewnika do kraweznika, i ot co nazywam autobusem ;]