Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebciu

czy kupujesz polski chleb w Anglii?czy kupił byś?

Polecane posty

Gość bebciu

jaka jest cena polskiego chleba w Anglii,czy kupujecie,czy jest problem z zakupem polskiego chleba?czy bys kupił polski chleb?

Gość podobno to sie
tylko tak nazywa ;/

Gość fdgfdf
jest łatwo dostępny, ale jest wstrętny, to fakt - nie ma nic wspólnego z polskim chclebem bleah

Gość a u mnie w szkocji
jest polska piekarnia w ktorej pracuja polacy i chlebek codziennie pachnacy, chrupiutki jest w kazdym polskim sklepie :)

Jest latwodostepny w polskich albo hinduskich sklepach. Ale to prawa, chleb nie jest taki jak z piekarni. Jest taki, jak pakowany w worki sklep w supermarketach w Polsce.

\"W pocie czola bedziesz obcy chleb jesc...\" A co w ytacy niebiblijni w tej Anglii? :-P

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja kupuje jest bardzo dobry koszt 70 pensow za 800 gramow

Gość emi-ncl
U nas w Newcastle do tej pory był tylko ten niedobry chleb "baldona" dostępny w prawie każdym sklepie na rogu, natomiast niedawno otworzyli polską piekarnie i jest pyszny pachnący gorący chlebek, cena wacha sie od 80 pensów do 1,50. Ja mimo wszystko zakupiłam maszyne do chleba w Argosie (40 funtów) i teraz sama codziennie piekę chlebek, jedynym warunkiem jest to, ze muszę kupować polską mąkę, bo z angielskiej wychodzi zakalec. Pozdrawiam.

Gość a co wy myślicie że
tylko polski chleb jest dobry, jak przestaniecie kupowac w zwykłych sklepikach ten tostowy, a poszukacie piekarni to posmakujcie angielskiego, dobrego chleba też.

Gość tak to prawda
Ja kupuje w piekarni chleb angielski za 69p i jest o niebo lepszy niz ten 'polski' od hindusa.

Gość co kto lubi -
jedni lubia bardzie zytni inni bardziej pszenny jedni mocno wypieczony inni ledwo zapieczony po prostu wszystko zalezy od tego co dana osoba preferuje a z klientami juz mialem do czynienia wiec wiem jacy wybredni co niektorzy potrafia byc w polsce np. bo chleb pekniety to juz nie chleb :-) a co chleba z morisona to nie bede komentowac gdyz on sie tylko tak nazywa :-P

W supermarketach można kupić na prawde dobry chlebek(oczywiście nie ten pakowany, tostowy). Ja mam Percy Ingle pod domem, tam kupuje chleb z niskim indeksem glikemicznym(ciemny z ziarenkami), a z biedy jak wszystko pozamykane jakąs bagietkę albo pumpernikiel. Polskiego chleba(mam dostęp tylko do pakowanego) nie zjem nawet pod przymusem. Smakuje jak trociny.

Gość white.apple.
ja kupuję polski chlebek w polskim sklepie z polskiej piekarni ;) niecały funt, coś ok 90p, nie wiem dokładnie. w prawdzie krojony pakowany ale pyszny ^^ 2 tygodnie temu wróciłam z polski i mniej mi smakował ten który tam jadłam niż ten stąd ;) jestem z birmingham.

My kupujemy bułki w co-operative, 5 bułek 1.19, małe 3 bagietki tez w tej cenie (świetne do hotdogów czy zapiekanek), \"polski chleb\" z piekarni Dowson jest w każdym hinduskim sklepie, polski chleb niepakowany z polskim sklepie jest niesmaczny. Jeśli chodzi o polski chleb z Polski to prosiłam rodziców żeby mi przywieźli jak przyjadą z wizytą, przywieźli i przyznam szczerze chyba sie odzwyczaiłam bo mi nie smakował.

Gość Polka w UK
Polski Razowy to bym zjadla ..z maselkiem..pycha.