Lola13 0 Napisano Maj 25, 2008 Musiałam odstawić tabletki anty. po 7 dniach stosowania ( uczulenie i inne pierdoły). A tak chciałam przesunąć termin miesiączki.Pierwszą tab. wzięłam zaraz w pierwszym dniu miesiączki (16.VI). Krwawienie jest nadal. Bardzo mi zależy, żeby nie mieć miesiączki w dniach 12-19.VI.Kiedy to się skończy? Czy jest szansa, że choć troszke przesunę ten okres? Proszę odpiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatynka..81.. 0 Napisano Maj 25, 2008 moja droga... ale mamy maj... a nie czerwiec... nic z tego nie rozumiem... czy mozesz cos sprostowac?????:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatynka..81.. 0 Napisano Maj 25, 2008 ...przeciez daty jak 16.VI jeszzcze nie było..!!! chyba nie masz okrtesu od tamtego roku...??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-rey 0 Napisano Maj 25, 2008 Ja z tego nic nie rozumiem. Jeśli nie bierzesz tabletek anty to ci się nic nie przesunie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatynka..81.. 0 Napisano Maj 25, 2008 medelt= ananasowa pyta sie... dziewczyno.... czy Ty nie masz nic innego do roboty..?? juz ostatnio sama sobie odpowiadalas na to pytanie w innym topiku pod innym nickiem....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola13 0 Napisano Maj 25, 2008 Już pisze. Dostałam miesiączkę 16.V.Wzięłam pierwszą tabletkę. Po 7-miu dniach musiałam niestety odstawić tabsy. Cały czas mam plamienia. Czy to się kiedyś skończy? Czy jest szansa że nie dostanę miesiączki w dniach 12-17 czerwca. Czy choć troszkę przesunę ten okres? Większość z Was bierze już długo tabletki , ja niestety brałam tylko 7 dni. Czy teraz jest troszkę jasne o co pytam? Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola13 0 Napisano Maj 25, 2008 SZATYNKO..81 masz rację zrobiłam błąd ale już sprostowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola13 0 Napisano Maj 25, 2008 Proszę odpiszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola13 0 Napisano Maj 25, 2008 Dziewczyny odpiszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach