Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fucking princess

faceci to wzrokowcy !!

Polecane posty

jakby to powiedzieć mam ładna figurkę, i stwierdziłam, że bede się odchudzała tak walnęłam a on do mnie jak schudneisz jeszcze trochę to będziesz bardziej idealna ...myślałąm, że padnę jak to usłyszałam. noszę rozmair 36 i to tak, ze jest troche luźny na mnie wiec nie narzekam na ciało, ale on jak mi to powiedział to aż mnie zamurowało....minęła nas taka panna solar i te sprawy (grubsza ode mnie) i wyższa, a on co powiedział, patrz taka chuda dziewczyna i się obrócił beszczelnie. nie wiem czy mnie sprawdza czy o ch**uj mu chodzi , ale poczułam się bezndziejnie.... tu się mną zachwyca chwali itp a tu z takim tekstem...SZOK

Gość no i macie nie wiecej
niż 18 lat - zgadłam? :classic_cool:

Gość Carlo Rossi
Tak jak my lubimy ładne kobitki, tak i Wy lubicie ładnych facetów. Wszystko działa w 2 strony. A tamten koleś to jakis burak jest :) Lepiej jak jest troche więcej ciałka :)

Gość złośliwaa
E tam,bez histerii.Tak sobie powiedział.

a mówią, że kochanego ciała nigdy za wiele :P powiedz mu, że jak Ty przechodzisz na dietę, to on przechodzi razem z Tobą, i że mu się przyda, będzie wtedy wyglądał bardziej idealnie :D

Gość sergio44
a wiec moja droga powinnas wiedziec ze ciemniejszy kolor skóry wyszczupla i dodaje sexapilu a poza tym to te lekko przy kosci panny sa dla facetow apetyczniejsze i maja tyle uroku w sobie ,ze czasami sama sie dziwie jak duzo ps istnieje tez mozliwosc ze po prostu mu sie znudziłas...

jestem jak to się mowi filigranową dziewczyną i mam taką budowę wiecej wazyć nie bede chyba ze zaczne zrez zrec i zrec ;p tak się zastaniawiam czy z 48kg mam zejsc do 45 kg bo skoro według niego jestem z ciałem to ja już nie wiem ^^ mam takie problemy jak jakas nastolatka;/ ale nigdy typ nie powiedział mi , ze mam schudnąć bo zazwyczaj , ze mogłabyś trochę przytyć .

Gość Carlo Rossi
Kurde, ja bym Ci wręcz kazał przytyć :)

dziękuję wam za wypowiedzi ;) jestem mała, mam jasną karnację więc chyba jestem nieatrakcyjna .....jesli tak bardzo jaracie się ciemnymi laskami . Choć powodzenia mam ogormne. ale mniejsza o to .

Gość no widzisz
twoj koles ajwyrazniej sie czepia, bo widzi , ze mu dogadzasz, badz bardziej energiczna i nie daj siebie tak traktowac:)

Gość Carlo Rossi
Jednak patrząc rozsądnie na Twoja wagę, to na pewno nie przekracza ona normy, o ile nie masz niedowagi. Czym ty sie przejmujesz :) EOT

mam niedowage... właśnie przejmuję się, bo w końcu chcę być dla niego naj naj naj ;) ale widocznie musze się z tym uporać:) nie nie jestem z kimś dla wyglądu, ale jasne jest to, ze każdy chce się podobać swoje miłosci ;)

Gość gfd
wspolczuje ci faceta . JA bym tak nie mogl powiedziec o sowjej dziewczynie . TO czy bedzie chudła czy tyla to jej sprawa . WAzne by nie przesadzała.

Gość moim zdaniem twój
"facet" to debil Mój, chociaż miał różne wady, nigdy, przez 2 lata NIGDY nie obejrzał się w moim towarzystwie za żadną inną dziewczyną, w ogóle nie patrzył na nic innego niż na mnie, nigdy nie powiedziałby że źle wyglądam czy że jestem za gruba:O Jak ja narzekam, że przytyłam i jestem gruba, to dostaję ochrzan, a jak pokazuje mu szczupłe i ładne moim zdaniem dziewczyny, to nie chce ich oglądać, mówi, z ego nie interesują, albo mówi, że nie dorastają mi do pięt. I jest to mój były chłopak....

Gość sobiesiaka
ojejku macie problemy, jesli jest sie z kims to sie go kocha mimo wszystko a nie za to czy ma 3 kg za duzo czy za malo, chlopak 23 latek to gowniarz i szczeniak, jejku ludzka glupota nie zna granic

nie chcę go porównywać do moich byłych, bo nie wypada, ale szzcerze to tamci byli bardziej dorośli i mieli chyba pod tym względem więcej rozumu niż on... życie

Gość tutaj nie chodzi o to
czy on jest dojrzały czy nie, tylko o to, że nie ma do ciebie szacunku:O