Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vibrejszyn

Moja laska woli wibrator

Polecane posty

Gość vibrejszyn

To było tak... Pojechaliśmy na wycieczkę moim nowym samochodem,moja niunia chciała wypróbowac tylnię siedzenie,mówiła, że podnieca ją ta czarna tapicerka heh... No cóż miałem zrobic zajechaliśmy do pobliskiego lasu i się zaczeło...W schowku oczywiście znajdowały sie gumeczki:),żeby nie było bum!! Gdy już miałem iśc do Niej usłyszałem dziwne bzyczenieeeee, weszłem do samochodu iii zobaczyłem coś strasznego!!!to był szokkk....... Moja dziewczyna gdy zobaczyła że oteieram drzwi szybko chowała coś do swojej torebki,zastanawiacie się pewnie co to było.. TO BYŁ WIBRATORRRRRRRRR!!!!!!!!!!! Co mam robic,gdyż od tamtej pory między nami do niczego nie doszło. Boje się że Ona woli maszynę, od mojego wacka:(

Gość jak jesteś miekka faja
to co się dziwisz?

Gość vibrejszyn
Ta w czasie erekcji moje 19cm wcale nie jest miękie ... Przed tym wypadem do lasu miedzy nami nic sie takiego nigdy nie wydarzyło mówła mi że jest boski a teraz co??

Gość femiiiiii
pewnie sie speszyla, to byla dla niej niezreczna sytuacja i teraz sie wstydzi.

Gość Bari24
ja tez popieram odpowiedz ze sie tego wstydzi... moze zaproponuj jej wspolna zabawe z wibratorem ... tzn ... Ty zabawialbys ja przy uzyciu... napewno musisz z nia porozmawiac :))... napewno dziewczyna czuje sie bardzpoooo zaklopotana.:D

wibrator to fajna zabaweczka...pomysl moze o tym zeby wprowadzic ten sprzet do waszej gry wstepnej...wogole wyobrazni nie macie...tak wlasnie jest jak sie nie rozmawia o wszystkim...moze troche szczerosci...zapytales ty ja kiedykolwiek co lubi jakie ma potzreby...nie siedz na kafe tylko pogadaj z nia...szczerze i o wszystkim....

Gość zzzloto
musisz porozmawiac z nia , dlaczego woli wibrator ... oswoj sie znim , w czasie pieszczot wez go w swoje rece... i zaspokoj ... b o my nie wiemy dlaczego .....

Gość a co się dziwisz kolego
?:O Wibratorem można sobie zrobić dobrze w minutę, a nie męczyć się z jakimś oślizgłym, śmierdzącym, włochatym siurem, który często jest zagrzybiały, zaserzony i do tego miękki wtedy, kiedy miękki byc nie powinien:O Z wibratorem nie zajdziesz w ciążę, nie obraża się, nie ma kompleksu małego członka i żeby chciał zrobić ci dobrze nie musisz najpierw wkładać go sobie między migdałki:O🖐️

Porozmawiaj z nią, to pewnie nie jest tak że woli wibrator od Ciebie, tylko po prostu lubi zabawiać się również wibratorem. Przecież to nic złego.