Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdynka

Spontaniczny seks a zdejmowanie majtek przy facecie, wejdźcie bo już mnie trafia

Polecane posty

Gość wiesz o dniach suchych mokrych
boju mialo być

Gość a mi niestety szybciej
staje :(

Gość ja się robię mokra jak facet
mnie całuje. Ale to zależy od faceta:classic_cool: Jak to TEN, to po minucie po prostu pływam jak w akwarium:O Zresztą na facetów tez chyba działa to czasami podobnie. Miałam kiedyś chłopaka i stał mu nawet jak gadaliśmy przez telefon:D Serio, wystarczyło, że np. było ciepło, on stał gdzieś obok mnie i czuł mój zapach i już miał problem... Kiedyś też całowałam się z baaardzo fajnym facetem, tak zupełnie normalnie, tyle że siedziałam na nim, on włożył mi rękę pod bluzkę, nic takiego nie robiliśmy, oczywiście byliśmy ubrani, a on doszedł. Ale to było urocze:) Facet dorosły, zanim skończył swój poprzedni związek seks uprawiał regularnie, kilka lat. Więc to chyba zależy od ogólnego działania na siebie i od chwili.

Gość no chyba jaja sobie robisz
:D:D bo minucie !!!???? ale moze to od wieku zależy może masz nie wiem 18 lat czy cos ?? On doszedl a ty nie ??? No jak ci ręke pod bluzke wsadził i cycuszki masowal to napewno było to bardziej miłe niz samo całowanie :)

Gość nie _wierzę

Gość ściemnia i tyle
nie wierze ze po 1 minucie tak ma

Gość to nic dziwnego
że kobieta sie podnieca mocno po minucie całowania. Wszystko zależy od....faceta , czy bardzo na kobietę działa ale i od fazy cyklu, ja w pierwszej połowie cyklu podniecam się częściej i szybciej niż w drugiej, czasem wystarczy sama myśl o seksie czy wyobrażanie go sobie, żeby zrobiło się mokro. Nie wierzę, że faceci nie podniecają się na wyobrażenie seksu.

Gość qwazi
wilgoć jest bardzo dobra, ułatwia facetowi wejście do świata rozkoszy no i co dalej, tylko się pieprzyć do momentu aż on dojdzie, wymiana prezerwatywy na nową i znowu... i najlepiej tak z 3-5 razy dziennie i problem z głowy...:)

Gość dupa tam_
u mnie jest tak ze jak jest zbyt mokra za bardzo, to wtedy nie mam takie stymulacji i musze co jakis czas sam go pobudzac bo mi sie kurczy. najlepsze sa takie nie za mokre

Gość u mnie też

jak mokra,to chyba dobrze?mądry facet odbierze to jako oznakę podniecenia:)

ja tam nie wiem czy mniam.nie miałam okazji skosztować :classic_cool: ale wiem,ze facetów kręci,ciebie też jak widzę :D

Kreci kreci:-P Wyobraz sobie ze myslisz ze kobieta jest podniecona a tu nagle okazuje sie ze ciiipka sucha:-( Amorku jak zrobisz sie wilgotna to wsadz sobie paluszek i wtedy skosztuj;-) Mowie Ci jest MNIAM :-P

hihi...dobra..jak bede mogła odejsc od biurka w bardziej ustronne miejsce..tak właśnie zrobię:D

hehe a opowiesz mi ? No wiesz musze wiedziec czy sie ze mna zgadzasz czy nie ;-)

Gość nie rzecz w wilgoci
ale każdy i każda wie że jak jest jej za duzo to wrażenia i stymulacja jest osłabiona :(

Gość głupi jesteś
ja nie mam malutkiego ale zawsze jak za bardzo rozgrzeje dziewczyne to wrażenia słabsze bo ona az chlupcze tam ona sie cieszy ze jest podkręcona alwe ja bym wolał zeby troche mniej byla mokra ona nawet jakies chusteczki intymne tam wklada aby troszke mniej wilgoci było

Gość bezradnyyy
a w czym tu problem inna sie poze bierze i tyle

Gość spokojn ie spokojnie
Moj mowi ze jakby chcial polizac kostke mydla poszedlby do lazienki...kiedys bylo mi glupio ale oni chcyba napawde lubia...naturę:-)

Gość nie małatwo
za wilgotno żle za sucho teżz :(

Gość nber
ja tam lubie jak jest mokro . bo mozna to spijac

Gość SMACZNEGO
!!!

Gość zussa
a chcesz jeszcze spróbowac mego gowna ??

Amorku opisz mi i jedno i drugie :-P Albo lepiej daj mi posmakowac;-)

Gość no ja sie robie mokra po
kilku francuskich całusach, więc podczas całowania się rozkręcam :D