Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djmoniska

SKŁADAM ZAMÓWIENIA Z AVONU NAJŚWIEŻSZY KATALOG WYSYŁAM EMAILEM ON-LINE!!!!!

Polecane posty

Gość djmoniska

djmoniska@interia.pl gg: 7821250

Gość wieszzzzzzzzzzzzzzzz
a jak potem dostarczasz kosmetyki??

Gość prosbba o pomoc
poprosze kladynka_86@op.pl a jak jest z wysylka?

Gość djmonikska
a więc tak zacznijmy od tego szukam stałych klientek z którymi póxniej dogaduje sie przez gg. dziewczyna dodtaje katalog online dostepny na stronie http://www.pl.avon.com/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=CAT14 ogląda jesli cos zamawai pisze mi emailem lub na gg ja to zamawiam ale niestety nie wysyłam kosmetyków przed pieniążkami bo juz raz sie tak naciełam...bardzo mi przykro. najpierw dostaje pieniążki na konto później wysyłam kosmetyki. oczywiście dane do przelewu podaje emailem. i dodam o bardzo taniej wysyłce normalnie wysyłak paczuszki kosztuje mnie powyżej 10zł ale ja wysyłam od 5 kosmetyków za 5zł czyli jakbym wliczyła w to 5%rabatu. pozdrawiam

Gość djmonikska
jesli komuś zależy na kosmetykach to juz teraz we wrorek składam zamówienie więc prosze o kontakt, natepne zamówienie dopiero za 3 tygodnie pozdrawiam

Gość taa a moż ktoś się naciąć
na ciebie,wyśle pieniądze a kosmetyków nie dostanie :-o

Gość djmoniska
obiecuje że wyśle :-) mi też zależy na klientach prosze mi wierzyć... ktoś musi zarezykowac jako pierwszy mysle że potem posypią się już tylko pozytywne komentarze :-) gorąco zapraszam pozdrawiam Zamówione kosmetyki bedą 02.06.2008 u mnie w domu i odrazu wyslę zamówiony towar. paczka dociera do 5 dni roboczych

Gość djmoniska
oto moje komentarze ze sprzedazy na allegro POLECAM! Sprawnie i bezproblemowo! Dobry kontakt! Z przyjemnością wystawiam 100% POZYTYW! Wszystkim życzę tak rzetelnych i miłych klientów! Dziękuję za zakupy, pozdrawiam i zapraszam ponownie! KasiaCH2004 (59) (Kupujący) Pozytywny śro 23 kwi 2008 20:05:13 CEST 340333163 Komentarz Odpowiedz Towar bez zarzutu przesyłka i kontakt super!! Super sprzedawca!! Dziękuję i pozdrawiam apteka_pod_lwem (9709) (Sprzedający) Pozytywny śro 23 kwi 2008 19:45:34 CEST 339892065 Komentarz Odpowiedz BARDZO DZIĘKUJEMY ZA ZAKUPY W NASZEJ APTECE,ZAPRASZAMY PONOWNIE,ZAPEWNIAJĄC JEDNOCZEŚNIE,ŻE....MOŻE BYĆ TYLKO LEPIEJ.... :)) POLECAMY WSZYSTKIM NA ALLEGRO !!! apteka_pod_lwem kotek1982 (49) (Kupujący) Pozytywny pią 28 mar 2008 20:25:22 CET 331237005 Komentarz Odpowiedz Sympatyczny kontakt, szybka wysyłka, GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!! gsm-phone (9756) (Sprzedający) Pozytywny sob 22 mar 2008 12:04:13 CET 323348602 Komentarz Odpowiedz Dziękujemy za miłą współpracę i za przeprowadzoną transakcję! Zapraszamy ponownie do zakupówna aukcjach gsm-phone ! aga_biznes (204) (Sprzedający) Pozytywny nie 02 mar 2008 23:28:07 CET 304188750 Komentarz Odpowiedz Zdecydowany POZYTYW!!! Miły kontakt, konkretna rozmowa, i błyskawiczna realizacja. Aż miło współpracować!!! SERDECZNIE POLECAM!!! :) Wszystkim innym życzę jak najwięcej aukcji z Tym Użytkownikiem!!! iwo555-2007 (268) (Sprzedający) Pozytywny pią 29 lut 2008 16:33:29 CET 313202964 Komentarz Odpowiedz SZYBKO

Gość do cholery no kurdeee
hahahahahahhahha lol ! "obiecuje ze wysle" kobieto .. zal mi ciebie, ze sie wyraze tak jak do robia nastolatki :P swoja droga chyba naqwwet na kafeterii nie ma takich glupich osob co u ciebie cos kupia :D

Gość no ale wytłumacz może
dlaczego mam korzystać ze sprzedaży wysyłkowej i płacić "tylko" 5 zł, jak wokoło pełno konsultantek, które dają papierowe katalogi i rabaty bez kosztów wysyłki?

Gość djmoniska
wiecej informacji podaje emailem djmoniska@interia.pl kto jest zainteresowany prosze pisac pozdrawiam

Gość do cholery no kurdeee
otoz to, konsultantek avonu pełno, za przesylke sie nie placi nic, a wierkszosc daje rabaty. phiiii

Gość djmoniska
zamówienie złożone następne za 3 tygodnie zapraszam

Gość zdegustowana.
kobieto, puknij się w łeb. nikt od Ciebie nic nie kupi, nie masz co się tak reklamować, jak przekupka na rynku. :)))