Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale kurcze temat

PAMPERSY - która kupuje swojemu maluszkowi ???

Polecane posty

Gość ale kurcze temat

Ja uzywałam najmniejszych i były ok.Wczoraj kupiłam 2 NEW BABY i sa koszmarne .Ciągle dziecko ma mokre spiochy dosłownie za każdym razem.Zauwazyłam że róznią sie one od tyvh pierwszych tj nie maja siateczki wewnątrz i gorzej wchłaniają wodę. Czyzby podróbka ?? A może poprostu sie pogorszyły ????Co wy na to ???

Gość agusia8555
ja wojej 4 miesiecznj Zuzi kupuje pampersy firmy happy i sa bardzo dobre

Gość serek wiejski
moze sa za duze?

Gość serek wiejski
ja przetestowałam happy cien z zlidla z rossmana dada z biedronki huggis premium i stwierdzam ze pampersy orginalne sa najlepsze

Rozmiar 3 to dopiero tragedia. Przeciekały, obcierały brzuch, uczulały (dochodzi ten balsam). Rozmiar 2 jeszcze przebolałam, po 2 paczkach rozmiaru 3 kupiłam Huggiesy SuperFlex i one są OK. Ostatnio kupiłam Bella Happy bo nie było Huggiesów - też dają radę.

mój synek cały swój pieluszkowy okres przechodził w oryginalnych pampersach,żadne inne nie dorownywały im pod względem wygody i jakości,fakt było to 9 lat temu i kosztowały one wtedy znacznie więcej niż dziś ale nigdy na tym nie oszczędzałam. Za to moje dziecko nigdy nie było poodparzane,nie miało żadnych problemów ze skórą Naprawde warto:)

Gość ale kurcze temat
Nie nie sa za duże. Newborn były juz za małe.Zreszta młody waży 4 kg wiec kupiłam te od 3 do 6 kg. Pieluchy Bella Happy też kupowałam i sa super>Niestety nie ma u mnie tych pieluch w hipermarketach a jak sa to bardzo rzadko.

mój synek cały swój pieluszkowy okres przechodził w oryginalnych pampersach,żadne inne nie dorownywały im pod względem wygody i jakości,fakt było to 9 lat temu i kosztowały one wtedy znacznie więcej niż dziś ale nigdy na tym nie oszczędzałam. Za to moje dziecko nigdy nie było poodparzane,nie miało żadnych problemów ze skórą Naprawde warto:)

Gość ale kurcze temat
Wiem te z Rossmana sa super niestety ty;lko czasem mam możliwość kupienia ich jak jestem przejazdem w większym mieście :(

Gość ale kurcze temat
Ostatnio udało mi się nawet kupić HAppy od 3- do 6 kg .Kupiłam dwie paczki i niestety jedne były ok .Data prod.styczeń tego roku. Druga paczka okazała się trefna niewchłaniały wcale.Data prod . to 20 czerwiec 2005. Niestety teraz już wiem że trzeba zwracac uwage na datę ważności.Pieluchy maja przydatność trzy lata. A te z Biedronki sa dobre ????

9 lat temu to Pampersy miały jeszcze podział na chłopackie i dziewczyńskie, poza tym nie miały balsamu... One są przereklamowane, nawet testy konsumenckie wykazały, że chłoną o ponad 100 ml mniej niż Huggiesy. Zapytam tylko użytkowniczki Pampersów - z ciekawości - czy rozmiar 4 i dalsze różni się czymś od rozmiaru 3 (ostatni jaki kupiłam)? I czy w Pampers Lets Go jest ten dziadowski balsam? I co w ogóle o nich myślicie?

Moja chodzi teraz w 4+ pampersa i naprawde sa ok,rzep trzyma porządnie,nie odparza ale jest jeden minus.Niby te 4 za małe a te 4+ jakby troche za szerokie w kroku i musze jej (jakby podwijać).Co do happy to przeszlismy na nie z pampersów u syna jak skończył rok (ale było to 6 lat temu) i nie widziałam zadnej różnicy.Tak samo chłonne i wygodne a cena o wiele mniejsza.Teraz kupilismy małej paczke happy i stwierdzam,że to jedno wielkie g.wno!!!Naprawde.Nie dość ,że są jakby z waty to jeszcze mało chłonne i nie wygodne.No niestety firmy raz tracą raz zyskują z roku na rok.Bella akurat w moich oczach baaardzo straciła.

Gość hgkhj
dada odparzały moja corke na pleckach w miejscu gumki

Mój syn nosił tylko pampersy, raz na wypróbowanie kupiłam mu huggisy, niestety wg nie wchłaniały tyle co pampersy i raz kupiłam happy, poraża. Uważam że Pampersy są najlepszymi pieluchami :-) ale kurcze temat Z tego co pamiętam Pampersy 1 maja siateczkę dlatego że noworodek robi bardzo dużo płynnych kupek i ta siateczka pozwala wchłonąć część kupki do środka, 2 juz jej nie mają bo dzieci w teorii już nie robią takich kupek. Nie martw się, nie kupiłaś podróbek :-)

Gość Filipnka88
Moja corcia nosi tylko orginalne pampersy nigdy jej nie odparzyly ani nie przeciekły a mala siusia bardzo dużo bo dużo pije.Raz dostałam huggiesy porażka wklad zbijał się w krokujak mała tylko troche więcej nasiusiała,dada z biedronki są porównywalne z pampersami tylko grubsze kupiłam raz bo nigdziepampersow nie bylo nie narzekam.A żeby pieluszka nie przeciekała trzeba ją po prostu dość często zmieniać ja zmieniam max co 4 godziny w nocy nie zmieniam bo w nocy tyle nie siusia.