Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralinka

szampon, odżywka, maska - matrix opinie?

Polecane posty

Gość tralinka

hej! Prosze wszystkich o opinie o szamponach, odzywkach i maskach do włosów firmy Matrix. Chodzi mi o linie: -curl life do włosów kręconych -i wygładzajacą sleek look. Zastanawiamy się z siostrą nad zakupem tych produktów, ja mam włosy kręcone, ona proste;]. Ja do tej pory uzywałam linii nivea do włosów kręconych, siostra pantene pro-v i obie w sumie uwazamy, że są dobre. Ostatnio jednak fryzjerka wychwalała pod niebiosa matrixy i tak sobie pomyslałysmy może by zainwestowac w chyba lepsze (bo fryzjerskie w końcu) kosmetyki;] Wszystkich, którzy używali tych produktów prosze o opinie czy warto.

Gość pokrecona zakrecona
ja tez jestem ciekawa opinii o tym szamponie i odzywce do kręconych. Nie wiem czy zaryzykować i kupic, w końcu to sporo kasy. Z drugiej strony każdemu pasuje coś innego i może kosmetyki dla kogoś są okropne a mi by akurat pasowały... nie wiem sama

Gość dfgfg
Używam "kręconej" serii. Dla mnie jest super. Włosy po tym szmponie i odżywce są błyszczące i pięknie się kręcą. Kupiłam również krem do układania z tej samej serii. Jestem z niego bardzo zadowolona bo świetnie zapobiega puszeniu się włosów i podkreśla loki. No i bardzo lubię zapach tych kosmetyków.

Gość a ja też jestem
zainteresowana serią wygładzającą :-) Czekam na opinie ;-)

Gość tralinka
o, jest pierwsza opinia;] dziekuje za nią i prosze innych o więcej;]

Gość taka siaka ona
ja jestem zainteresowana serią wygładzającą:D Prosze o opinie:D

hej dziewczyny mam matrix curl life spray i podkreśla loki, dla mnie jest ok, tylko że ja nie stosowałam niczego innego w tym stylu, to jest mój pierwszy produkt tego rodzaju więc nie mam porównania...moja fryzjerka użyła go na moich włosach i efekt był super więc kupiłam.