Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 23 lata

Odstawilam CILEST - okres IDEALNY - po 29 dniach

Polecane posty

Gość alicja 23 lata

witajcie! chce sie z Wami podzielic moim szczesciem. Odstawilam tabletki 2 miesiace temu. Po 1 miesiacu dostalam IDEALNIE miesiaczke - 29 dnia, identycznie jak i po 2 miesiacu. :) Jestem bardzo szczesliwa. Po 3,5 roku brania Cilestu widze, ze wszystko jest w porzadku, ze te tabletki sa stworzone dla mnie :) Tyle sie naczytalam, ze miesiaczka moze sie przedluzyc nawet do 40 dni, a tu prosze - jak w zegarku :) Dobrze być zdrową :) Wam takze tego zycze! Jeszcze miesiac i wracam do tabletek, ah! :)

Gość pppppppp1
a ja odstawilam cilest i nie mam okresu. bralam 2,5 roku i spoznia mi sie na razie 3 dni, ale znajac moje szczescie na pewno sie jeszcze naczekam.

Gość to nei to że chcę cię straszyć
ale bardzo często jest tak, że 3 pierwsze @ po odstawieniu tabsów anty pojawiają sie jak należy, a z następnymi jest poważny problem:( absolutnie ci tego nie życzę, ale uczulam, że tak też może być:O

To nie takie proste! Zaburzenia moga ujawnić sie później...A sama miesiaczka nie mówi nic o owulacji!!!!Stąd nie wiadomo czy tak na 100% wszytko jest ok! A co z próbami wątrobowymi?

Gość przerwaaaaa
ja biore prawie rok i chce to rzucic. dzis mam wziac 2 tabl z kolejnego opakowania i nie wiem czy dobrze bedzie jesli juz jej nie wezme...???

Gość alicja 23 lata
moja pani doktor powiedziala mi ze, jesli nie dostane okresu do 40 dnia to mam sie do niej zglosic. Podobnie kiedys powiedzial mi inny lekarz. Z reszta, sama sie o tym ucze i wiem, ze jest ze mna wszystko w porzadku. Wyniki aminotransferaz (AlAT, AspAT) idealne oraz tarczyca - takze w porzadku. Jesli nie dostalabym okresu, albo spoznilby mi sie do tego 40 dnia - musialabym zrobic badanie na zenskie hormony (FSH, LH, estradiol). Poza tym, zadna z moich kolezanek, ktora odstawila tabletki nie miala okresu 29 dnia, tylko 40, 45. Nie mam czym sie martwic, ale dziekuje za troske :) i pozdrawiam serdecznie, alicja