Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna w kolejce

Ciagle to samo, co sie dzieje??

Polecane posty

Gość kolejna w kolejce

Prosze Was o ocene sytuacji, bo ja juz nie wiem czy ja za wiele wymagam od nowo poznanych facetów czy oni poprostu mnie olewaja. A mianowicie jak poznaje kolejnego faceta na randkach (to jest akurat wazne, ze tam) to poprzez kolejne rozmowy najczesciej juz przeniesione na gg czy komórke, oni ciagle loguja sie na tych randkach. Albo nie pisze do mnie dajmy na to przez caly dzien, a na randki sie zaloguje. Teraz zapytacie czy ich śledze, mozna powiedziec, ze nieraz ich tak sprawdzam, bo juz stracilam kompletnie wiare.

Gość a czego ty oczekujesz
?? :o

Gość Baryłaa
przeciez wiekszosc z nich to zdesperowani przegrancy zyciowi.

Gość kolejna w kolejce
te znajomosci, ktore mam na mysli rozwijaly sie fajnie, faceci Ci szukali dziewczyn, napisali do mnie na randkach i mimo, ze wszystko zmierza w tym kierunku, oni no wlasnie loguja sie tam. Ale to to jeszcze no nie jest takie jednoznaczne, ale to, ze ma ochote sie zalogowac na randkach, a nie ma ochoty napisac chociaz pare slow, to juz dla mnie oznacza, ze mnie skreslil. No i pytam Was czy tak samo to oceniacie

Gość kolejna w kolejce
"przeciez wiekszosc z nich to zdesperowani przegrancy zyciowi." no to jesli tak, to jak maja "mnie" ze tak powiem, to czego jeszcze szujkaja na randkach?

Gość ijijsDDA
przykro mi , ale tak. Bardzo mozliwe, a nawet wrecz pewne ze nie spelnilas jego wymagan. I szuka dalej, a Ciebie (tak podejrzewam) zostawia tak na ostatecznosc, jak nic lepszego sie nie znajdzie. Tak to widze.

Gość ijijsDDA
Hm a tak miedzy nami jestes atrakcyjną kobieta? Masz niska samoocene czy cos? Bo jezeli jestes ladna, zadbana, pewna siebie kobieta to nie mam pojecia w czym rzecz, a jezeli nie to jest tak jak napisałam powyzej.

Gość ijijsDDA
up

Gość kolejna w kolejce
Dałas tylko dwie mozliwosci, a ja musze odpowiedziec tak: czesto dostaje wiadomosci typu, jestes piekna itp, wiec byc moze sie im podobam, mam niska samoocene i nie ukrywam tego przed nimi, ale jednoczesnie mam poczucie humoru i empatie i dlatego miedzy innymi te nasze rozmowy fajnie sie rozwijaja. No i jakby sie nie rozwijaly, to oni i tak sie loguja i tak jak napisalam wyzej.

czesc siedzi tam dla zabawy....a tzw przegrancy poprostu robia sobie zaplecze... 1/10 jest tam by szukac swojej polowki

Gość jaxakijxakijxa
A w jaki sposob sie przejawiala ta Twoja empatia?

Gość jaxakijxakijxa
??

Gość kolejna w kolejce
np. ten ostatni chlopak ma problem z mamą, ktora nie chce zeby sie usamodzielnil, jest z tego powodu rozdarty, wiec potrafie sie wczuc w jeg sytuacje i jak przyjaciolka staram sie z nim o tym rozmawiac i on chcetnie to robi i mi sie zwierza. poprostu rozmawiajac interesuje sie tym co do mnie mowi, poprostu nim. Staram sie wsolodczuwac.

Gość jaxakijxakijxa
hm ?

Gość jaxakijxakijxa
No to nie rozumiem czemu wciaz szuka po tych portalach. A moze on w Tobie widzi material na przyjaciolke, a nie na dziewczyne ? moze szuka kobiety zadziornej i seksownej. Podaje tylko przykład.

Gość kolejna w kolejce
potrafie byc tez taka, rozmawiamy na rozne tematy. Ale macie racje, poprostu chwile pogadaja, chyba najbardziej ichodpycha ode mnie to, ze mam niskie poczucie wartosci jednak i ida do nastepnej. Mysalam, ze za duzo od nich wymagam.

Gość 7tan
a mozesz podac tu namiar na twoja stronke na randkach?:)

Gość ja ci odpowiem/////////
szukają łatwej dupy

Gość kolejna w kolejce
7tan no nie moge tak na forum :p