Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezorgazmowa

ORGAZM..help

Polecane posty

Gość bezorgazmowa

jak osiagnac orgazm?czy ja jestem inna czy co..nie mialam jeszcze nigdy orgazmu..zawsze udaje..czy ja sie wyluzowac nie moge czy jak?nawet mnie samej sie piescic nie chce zeby go miec..??!!

Gość bezorgazmowa
nikt mi nie pomoze?

Gość
a ile masz lat?

Gość bezorgazmowa
22

Gość Ju.......
Powodów może być dużo. Nieodpowiednia osoba, nieodpowiednie pieszczoty, nieodpowiedni moment albo Twoja psychika. Ale nigdy przenigdy nie doszłaś? Nawet sama?

Gość bezorgazmowa
mnie samej sie nie chce..a przy facetach tez nie mam

Gość
wogole nic a nic to mas zzdrowie w kiepskim stanie zwlaszcz narzady pluciowe bralas piguly wczesniej co jesz na codzien

Gość Ju.......
Ale masz na niego ochotę w ogóle? Dobrze Ci jest z nim i tylko ograzmu jako kuluminacji brak? Może za krótko? Nie wiem, za mało faktów podałaś. Jak to u Was wygląda?

Gość bezorgazmowa
nie bralam zadnych pigulek..zdrowie mam dobre..a co jem..a zalezy..glownie owoce warzywa i nabial.

Gość bezorgazmowa
z facetem mi jest dobrze...moze poprostu nie umiem tak do konca odplynac..nie wiem cholera

Gość
w sumie to tak ciezko poradzic co dokladnie ale czy wypadaj Ci wlosy chodzi mi o zakola, rosna moze wasy ja w sumie mialbym sposob ale na tym forum nie napisz tego bo wszyscy to przeczytaja a wlosy po umyciu jakie masz sa matowe suche a rano nalot na jezyku masz jakis?

Gość bezorgazmowa
nie mam zadnych takich ojbawow ...jestem zdrowa i normalna..no pomijajac brak orgazmu

Gość Ju.......
No to kombinuj. Spełniaj fantazje, próbuj nowych pozycji, ciesz się seksem. Może za bardzo koncentrujesz się na tym, zeby ten orgazm mieć?

Gość bezorgazmowa
wlasnie nie..co to sex to nie jest on monotonny..lubie nowosci..nowe pozycje..i chcialabym miec chociaz najzwyklejszy orgazm..czy to tak wiele?

Gość
zobacz do lustra za uchem z tylu glowy masz moze podluzne zmarszczki?

bezorgazmowa Z braku orgazmu jeszcze nikt nie umarł :) Mozna poprosić męża starszej siostry albo koleżanki, na pewno nie odmówi :D Nie zamartwiaj się, przyjdzie dzień kiedy tak odleciśz, że nie będzie co zbierać.

Gość bezorgazmowa
nikt nie umarl..ale przynajmniej wiedziala bym czy dobrze udaje..no i bylabym szczesliwsza

Z orgazmem jest jak z zasypianiem - im bardziej chcesz - tym mniejsze szanse, że się uda . Kochaj się i pomyśl, jak jeszcze zrobić dobrze partnerowi. Jak mu się spodoba to będzie ci chciał "oddać". Przy okazji sama się możesz zapomnieć.

Gość bezorgazmowa
czlowieq daruj sobie..ja pisze o rade a jak nie masz ochoty to nie komentuj..to jest forum i moge pisac co bede chciala!

Gość bezorgazmowa
wlasnie ja zawsze patrze zeby facetowi bylo dobrze..i on zawsze chce sie odwdzieczyc..i tylko checi pozostaja..

Gość bezorgazmowa
nie jestem ambasadorka..i ja jedna swiata nie zmienie..ale to zeby miec orgazm tak..wiec jak nie masz ochoty pomoc to nie komentuj wcale

Gość Ju.......
ludzie głodują --> to idź ich nakarm. Albo pomóż koleżance dojść.:P

To tak dla przypomnienia - gra wstępna może się zacząć długo, długo przed: - telefon z opisem "co ci zrobie jak cię dopadnę...", - liścik włożony niepostrzeżenie do kurtki, żeby się znalazł później itp.. Moż;liwosci jest sporo. Wszystko ma na celu długie rozbudzanie zmysłów.

Gość bezorgazmowa
a moze mam zle nastawienie?juz sama nie wiem..moze nie potrafie sie na tyle wyluzowac...juz sama nie wiem

Większość kobiet nie jest w stanie osiągnąć orgazmu podczas stosunku tylko przy stymulacji łechtaczki. Poproś faceta o takową, jeśli nie lubisz sama :) Do skutku- nas początku może to zająć trochę czasu. Ale jeśli weźmiesz się za to sama, będziesz się czuła bardziej komfortowo, jeśli czynność będzie się przedłużać w czasie, no i będziesz się stymulować DOKŁADNIE tam gdzie chcesz.