Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za ludzie.

Nikt mi nie wierzy ze mam naturalne blond wlosy

Polecane posty

Gość Co za ludzie.

:O Ani kolezanki, ani fryzjerki. Tylko dlatego ze mam ciemnobrazowe brwi i "odrosty" ktore biora sie z tego ze w lecie maxymalnie rosjasniaja mi sie wlosy na sloncu prawie na bialo i te ktore rosna w zimie wiadomo-sa troche ciemniejsze. Co za ludzie :O

Gość i co z tego wynika
?

Gość Co za ludzie.
Nic, tak tylko musialam to z siebie wyrzucic bo mnie to wkurza :O Przede wszystkim to, ze jestem naturalna, nawet prawie w ogole sie nie maluje, a ludzie mysla ze sie tlenie bo mam prawie platynowe wlosy :O

Gość ciesz się
że nie musisz farbowac

Gość hehe też tak mam
i fryzjerki tez mi nie wierzą ;)

Gość mam taka kolezanke D
moze masz na imie Monika? :D

Gość Co za ludzie.
Nie mam na imie Monika :) Ciesze sie, ze nie musze farbowac, tylko kazdy chce wygladac ladnie i naturalne, a tu czlowiek jest naturalny a kazdy mysli ze wlosy tlenione, a szczegolnie w lecie gdy sa jeszcze jasniejsze a opalenizne mam jak "rasowa" brunetka :O juz wolalabym byc typowa blondynka albo typowa brunetka

Gość właściwie
co ci zalezy? hehee niech sobie myślą. yoooł

Gość Co za ludzie.
Spokojnie, nie spedza mi to snu z powiek, mam inne problemy ;)

Gość właściwie
no to pisz o innych złotko:)

Gość tak rzeczywiście
W naturze jest rzadko spotykane żeby człowiek przy ciemnych oczach i czarnej oprawie oczu miał blond włosy. Nie mniej jednak takie przypadki się zdarzają. Wiem że tak jest bo widziałam takie zjawisko akurat u małej dziewczynki. Zresztą znam z całego życia pare takich ludzi na krzyż i jednak jak się dobrze przyjrzeć to da się rozpoznać że włosy nie były farbowane. Niestety w dobie sztucznych tlenionych blondynek o piwnych oczach typu Dada niestety w nasze umysły wżarło się już przekonanie że jak piwne oczy i blond włosy to że to na pewno w naturze nie moze iść w parze, a co gorsza nawet gdy się zdarzy ze jednak idzie w parze to każdy niemal ju z podświadomie wyczuwa że coś tu jest nie tak i że tak nie powinno być. Nawet jeśli to jest natura. Mnie też wkurzało kiedyś że mając bardzo ładną płytkę paznokciową i zapuszczone paznokcie to po pomalowaniu kolorowym lakierem wyglądały tak perfekcyjnie że ludzie mówili że wyglądają jak tipsy. Podobnie wkurzające jest to że jeśli ktoś ma bardzo nietypową barwę oczu to ludzie widząc zdjęcie i nie znając tej osoby myślą że pewnie ktoś ma szkła kontaktowe i szpanuje. Albo zdarza się w naturze że bardzo szczupła dziewczyna ma bardzo duży biust to też wtedy człowiekowi się wydaje że to nie może tak być że przecież szczupłe dziewczyny nie miewają dużych piersi, że to pewnie silikony. A przecież takie coś też sie zdarza. No ogólnie takie jest życie. Ale są problemy i problemiki. Ciesz się że to tylko problemik jest a nie problem.

Gość Co za ludzie.
Masz racje :)

Gość zlosnica 25
Ja Ci wierze :) Miałam koleżankę w liceum która miała piwne oczy z tym, że oprawy oczu nie były ciemne i do tego włosy; platynowy blond. Ja mam niestety odwrotnie :O Mam ciemne kasztanowe włosy, czarne oprawy oczu, zielone oczy i bardzo ale to bardzo jasną karnacje skóry. I wszyscy myślą, że robię się na „brunetkę” ech

Ludziom to się nigdy nie dogodzi- najlepiej się nie przejmować. a fakt faktem- fryzjerkę masz kiepską skoro naturalnych włosów nie poznaje.