Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniepokojona mloda

krew z odbytu po ciazy

Polecane posty

Gość zniepokojona mloda

od dwoch podczas robienie tej drugiej czynnosci fizjologicznej zauwazylam krew. wiecie moze co to moze byc? strasznie sie niepokoje. krew jest jasna i jest jej bardzo malo.. dwa miesiace temu urodzilam dziecko... czy ktoras z was miala cos takiego?

Gość kasieczka
moze hemoroidy< tak sie zdarza po ciaży. a czujesz jakis bol???

Gość kasieczka
to pewnie hemoroidy, jak pisalam to sie zdarza po porodzie. Jesli nie chcesz isc do lekarza( sama bym chyba nie poszla) to kup w aptece sobie cos, moze samo pomoze. Tez mialam ten problem tyle ze bez krwawienia i samo ustalo

Gość lec kup sobie czopki zaraz
i zobaczysz po kilku zastosowaniach bedzie ulga, dwa ze niestety te dziadostwo lubi sie odnawiac wiec lepiej unikac zatwardzen i biegunek bo po tym sie odnawia, lec do apteki bedzie dobrze

Gość zniepokojona mloda
kurcze strasznie sie tym martwie.. oby to nie bylo nic powaznego... w ogole glupio mi o tym komukolwiek mowic... dobrze ze wy jestescie

Gość damarta
Witam Was! Mam nały problem i nie wiem co mam myśleć to zaistniałej sytuacji. Podejrzewam z moim chłopakiem ze jestem w ciąży, oczywiście chcemy mieć dziecko i bardzo byśmy chciali aby okazało sie ze podejrzenia są słuszne. Bardzo zaniepokoiło mnie to że tydxień temu obudziam sie rano i miałam calą twarz i poduszke we krwi(krwotok z nosa), dzisiaj rano kiedy poszła do łazienki załatwić swoje potrzeby to po zrobieniu kupki na papierze zobaczyłam krew, bardzo sie boje bo czytałam że to żylaki na odbycie. Lecz czy to możliwe że to od ciąży skoro to może doiero 2-3 tydzień???

Gość nie zawsze to hemoroidy
ja mialam od wysilku spowodowanego porodem szczeline odbytu, najpierw krew i bol przy zalatwianiu potem juz bol prawie przez kilka godzin po zalatwianiu sie, zaluje z e tak dlugo zwlekalam z wizyta u proktologa bo w efekcie leczylam to potem pol roku i nikt nie wyobraza sobie katorgi jaka sie przezywa codziennie w toalecie

oczywiście takie rzeczy to po porodzie naturalnym??? fakt, cesarka tez ma swoje wady, ale nikt nie zaprzeczy - pod tym względem ma się po niej spokój

Gość nie zawsze to hemoroidy
niekoniecznie, kolezanka miala cesarke ale juz w trakcie ciazy nabawila sie hemoroidow i po cesarce tez walczyla z tym cholerstwem wyjac nocami z bolu, hemoroidy robia sie od wysilku ale tez od ucisku zyl podczas ciazy i siedzacego trybu zycia ktory czesto ma miejsce w ciazy

to pewnie hemoroidy po ciazy koniecznie idz do lekarza, dostaniesz leki, pamietaj zeby sie myc po kazdej wizycie w ubikacji i powinno przejsc po pewnym czasie

Gość damatra
prosze mi odpisać, nieiwecie dlaczego tak sie u mnie dzieje? mam 20 lat i troche sie boje.

Gość damarta
Witam Was! Mam nały problem i nie wiem co mam myśleć to zaistniałej sytuacji. Podejrzewam z moim chłopakiem ze jestem w ciąży, oczywiście chcemy mieć dziecko i bardzo byśmy chciali aby okazało sie ze podejrzenia są słuszne. Bardzo zaniepokoiło mnie to że tydxień temu obudziam sie rano i miałam calą twarz i poduszke we krwi(krwotok z nosa), dzisiaj rano kiedy poszła do łazienki załatwić swoje potrzeby to po zrobieniu kupki na papierze zobaczyłam krew, bardzo sie boje bo czytałam że to żylaki na odbycie. Lecz czy to możliwe że to od ciąży skoro to może doiero 2-3 tydzień???

Gość Młoda mamuśka \Maja
Witam ! Jestem w 40 tygodniu ciąży zauważyłam że przy wydalaniu pojawia się krew czy mam się czym martwić ... nie mam żadnych objawów swędzenie ani pieczenia ani bólu ...

Gość Ruda65
Witajcie,jestem 6 tyg po cesarskim cięciu,dziś zauważyłam dość sporo krwi w ubikacji,z odbytu.Niewiem dlaczego,boję się.Czytałam tu,że to hemoroidy czy mam się czego bać?

Gość joanna93
Witam urodzilam dziecko 12tyg temu sn porod wywolywany dosc agresywny zakonczony proznociagiem i na koncu kleszczami- masakra w efekcie 3stopien pekniecia krocza. Do tej pory wszystko bolo w miare ok, fizjoterapeuta ocenil moje miesnie dna macicy na 3/5. Kilka dni temu zauwazylam krew przy wyproznianiu, zdarza mi sie tez ze muszę biegnąc do toalety. Jesli staram sie wstrzymywac wowczas widze wiecej krwi. Prosze poradzcie to heoroidy czy cos powazniejszego?

Gość gość
Joanna zapraszam na forum polkipop.pl , trzeba się zalogować wcześniej