Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minty

dom weselny u andrzeja kielce

Polecane posty

Czy ktos mi moze powiedziec, czy ten dom weselny w porzadku jest ??? Miala ktoras z was wesele tam ?? :)

Gość a gdzie to jest

ojoj.. zadna z was tam nie byla na jakiejs zabawie ? :(

Gość irka1212
Moje wesele odbyło się w tym lokalu. Jestem zadowolona jedzenie było smaczne obsługa w porządku. Jedynie sala taneczna odrobinkę mogła być większa.

dziękuję bardzo za odpowiedź.. ;) mają niedrogo, więc się martwiłam, czy oby wszystko ładnie było zorganizowane..

irka, a czy mogłabyś napisać kiedy miałaś wesele?? jak sie zachowywali właściciele?? Przeczytałam na jakimś forum bardzo złą opinię o właścicielach.. że piją.. boję się że przepiją kasę, a wesela nie zorganizują :(( masz jakieś zdjęcia, na których by było widać salę.. stoły ??

Właściwie myślałam, żeby raczej ktoś mnie uspokoił.. wesele już mam tam zamówione i zaliczka wpłacona.. :(

Gość irka1212
trochę czasu już minęło, od kiedy byłam na tym forum. Minty jeśli tu zajrzysz kiedyś, napisz jak się udało twoje wesele "u andrzeja".

Gość muminek1985
Witam my w maju mieliśmy w tym lokalu przyjęcie porzegnalne praciowników.Powiem szczerze że byliśmy zaskoczeni postawą właścicieli którzy potraktowali nas nie miło.Właścicielka powitała gości w bardzo nie formalnym stroju tzn.jakieś getry w panterkę i koszula.od samego początku przeszkadzały im sweterki lub marynarki na krzesłach że niby się psują, torebki damskie też im wadziły nie mówiac o tym że na stole nic nie mogło się znajdować.Cały czas podczas imprezy chodzili i komentowali wszystko wdzali się nawet w sprzeczkę z gościem.Impreza miała trwać do 22 a juz ok. 21 zaczeli wypraszać gości z lokalu.Sala faktycznie dość nieduża tak na 80 osób przy czym miejsca do tańczenia niewiele.Obsługa to 2 dziewczyny.Jedzenie dość ok tylko podawane lekko wychłodzone.Radzę zastanowić się i jeszcze raz.

Witam wszystkich,ja pisze z prosba o pomoc,poszukuje sali na 300 osob pod wynajem nie na osobe w kielcach i okolicach maximum 30km od kielc,czy ktos wie ,czy jest w ogole taka mozliwosc???z gory dziekuje ...

Gość jg1612
Przepraszam bardzo!A ile chciałbyś mieć dziewczyn do obsługi? Najlepiej by było na 70 osób- 70 dziewczyn-to może byś był zadowolony!

Gość Ewelinaa
ja mam takie pytanie odnośnie tej knajpy. mam zamiar zrobic tam 18 urodziny. bylam tam, rozmawialam z tm bodajże Andrzejem, wydaje sie dosc dziwny, ale to co propnuje jest nie najgorsze :) tylko boje sie z tego co slysze moze to nie wygladac tak kolorowo. boje sie o to ze ten caly andrzej bedzie jakis niezadowolony, moze mu cos nie pasowac ? doradzcie i opiszcie jego zachowanei itp .. ;)