Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA

CO NA DZIEŃ DZIECKA?

Polecane posty

Gość Mgotka
wedlug mnie 2 lata to za malo ja bym sie troche bala o swoje dzieci ale jak uwazxasz moze kup dla 2 latka jakis rowerek pelno jest teraz takich fajnych a dla 7 lataka w zaleznosci czy to dziewczynka np lalke barboi a jak chlopczyk wypasiony samochod:)

Gość ujot
zjedzonego już raz banana :)

Gość Mgotka
jeszcze zalezy ile chcesz wydac na to pieniedzy

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
TAK DO 200-250ZŁ NA OBOJE, W TAMTYM ROKU KUPIŁAM IM ŚLIZG DO ZJEŻDŻALNI, A MĄŻ ZROBIŁ STELAŻ DREWNIANY. Starsza córka ma rowerek, młodszy też coś tam ma po niej.

Gość walizeczka
moim zdaniem jest ok opiekowałam się jakis czas 2- i 4-latkiem, mieli taką maszynę i jakoś nikt nie umarł

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mistrzu, obawaiam się, że ten kask to mało, trzeba by jakąś zbroję jeśli dziecko bez opieki. Maluszek na zjeżdżalni (ślizg 3,5m) całkiem dobrze sobie radzi i wdrapuje się po drabince też sprawnie. Trzeba go tylko łapać na końcu śluzgu. Na początku nie umiał ześlizgiwać się trzeba go bylo asekurować na całej długości. Teraz woła jak chce się wdrapywać i trzeba do niego szybciutko lecieć.

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
Walizeczko, ale jakiej średnicy, bo kurcze nie wiem co wystarczy. O to chodzi, że jak większe to droższe.

Gość Mgotka
moze taka hustawka? hehe fajna jest:)

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
a jaka?

ja mysle ze to dobry prezent dla 7 latka, a mlodsze akutar za rok juz moze probowac, tu gdzie mieszkam trampolina to stamdart kazdego prywatnego podworka lub nawet malych placow zabaw, tylko tez one są wieksze 3m srednicy i mają siatkową oslone na okolo, ta jest malutka wiec dzieciom sie nic nie stanie na pewno, nawet to mlodsze przy Twojej lub meza asekuracji krzywdy sobie nie zrobi :)

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
Aaaahhhaaaaaaa, ale ja już mam. Właśnie razem z tym stelażem do zjeżdżalni mąż zrobił huśtawkę tylko bardziej "dorosłą", ale zawieszona jest w miarę nisko ze względu na maluchy. Muszę uszyć jakieś poduszki czy coś do niej.

i w ogole to sorry za bledy, jak sie spiesze to sie literki przestawiają

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
Tylko te większe to jest konkretniejsza kasa :( :( :(

moze trafisz na jakąś promocje, albo w tym roku kup cos innego a trampoline tylko tą wiekszą w przyszlym roku tylko odkladaj sobie przez caly rok :)

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
ale co teraz :(?

hmmmm , szczerze to sama nie mam pomyslu, starszy chyba nie dostanie w tym roku przezentu na dzien dziecka bo sie wykosztowalam za bardzo na urodziny, w Polsce tego jeszcze nie ma ale jesli kogos stac to polecam WAVEBOARD, na niemieckim ebay mozna kupic

Gość walizeczka
mniuniu, jakby moja młodsza siostra dostała prezent na dzień dziecka, a ja nie (jako dzieci mam na mysli), to by rodzice mieli u mnie przechlastane tak się nie robi - albo obydwoje, albo nikt

Gość AGGGGGGGGGGATTTTA
Ale to ja mam dwoje dzieci, a koleżanka chyba jedno pozdrawiam