Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ............................./

praca nad morzem w wakacje

Polecane posty

czy to sie oplaca? jaka prace warto podjac? dzieki za wszelkie sugestie🌻

To zależy co umiesz robić i co chcesz robić ? Jestem z nad morza..Ludzie przyjeżdzają przeważnie i robią tatuaże z henny sprzedają lody i przekąski sprzedają różne rzeczy na plaże..stroje kąpielowe itp..A ty co masz w planach ?

szczerze mowiac to w planach nie mam nic...narazie :) wlasnie zastanawiam sie do jakiej pracy bym sie nadawala, bo w zasadzie jestem studentka i nic konkretnego nie potrafie (w sensie nie zostane kucharka, bo gotuje srednio:P nie mam tez zadnego doswiadczenia). no i sama nie wiem czy oplaca sie jechac sprzedawac lody przy plazy, czy lepiej zostac w miescie i szuakc pracy w jakims supermarkecie.

Najlepiej podzwonić po ośrodkach wczasowych i pytać czy potrzebują kogoś do pracy. Tylko trzeba w miarę wcześnie. Osoby bez kwalifikacji też są mile widziane!

i np. moglabym w taki pensjonacie, hotelu czy innym osrodku wczasowym pracowac jako kto? bo nie wiem czy do recepcji chca kogos z wyksztalceniem... szczerze mowiac tem pomysl,zeby pojechac do pracy nad morze zrodzil sie w mojej glowie przed chwila i nawet nie wiem jakich ludzi oni tam potrzebuja?:)

do pracy na recepcji nie trzeba mieć wykształcenia, sama tam pracuję - i to tak prosto z marszu, nie miałam o niczym pojęcia jak zaczynałam.Potrzebne są też pokojowe, k.o., pomoce kuchenne.. Coś by się znalazło.

mieszkam prawie nad morzem i wiem ze tam w wiekszosci to wyzysk jest kolezanka 2 dni temu rzucila prace bo miala pracowac jako recepcjonistka a co robila? prala wszystko, prasowala, odkurzala, pokoje sprzatala, gotowala co nieco, nawet w ogrodku pracowala!! i wszystko za 1000zl miesiecznie