Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cycata babka

Kto byl na Majorce?

Polecane posty

Wybieramy sie tam z malym dzieckiem, doradzcie co warto zobaczyc, co mozna sobie odpuscic, gdzie sa jakies miejsca na spokojny spacerek z dzieckiem...

o to ja sie dołączam do prośby opowiedzenia troche o Majorce bo sama tam lece za miesiąc :)

Majorka to wyspa Niemców, okupują ją nabardziej ze wszystkich narodów, to raczej wyspa imprezowa niz na pobyt z dzieckiem ale moze cos ciekawego znajdziecie, sama nie byłam ale mąż był jeszcze za szczeniaka i duzo mi opowiadał

Gość ja byłam
rok temu z rodzinką (2 dzieci + my) Nie polecam bo robi się przereklamowana, tłumna i droga (Majorka oczywiście). W tym roku też Hiszpania, ale inny region :) ładniejszy i spokojniejszy :) jednym słowem ... drogo i pełno ludzi

ja byłam - załamałaś mnie :( Z innych opini słyszałam że tam jest fajnie a teraz to juz sama nie wiem czy zarezerwuje pobyt..

no nie zalamujcie mnie... jedziemy na poczatku czerwca to moze najwiekszych tlumow jeszcze nie bedzie...

Gość grafik pracujacy
moja tesciowa za dwa dni leci tam po raz drugi, po pierwszym razie byla tak zachwycona ze teraz jedzie drugi raz :)

Gość +.+.+.+
moja mama tydzien temu wrocila z majorki i juz chce bukowac nastepne wczasy za rok tam.a sezon na majorce zaczal sie juz 3tyg,temu wiec ludzi jest sporo.acha i nie jest tylko okupywana przez niemcow-ale rowniez anglikow ...

Gość uk girl
Ja 3 tyg temu wrocilam z Lanzarotte,bylo bardzo goraco i to co mnie bardzo pozytywnie zaskoczylo bylo wlasnie bardzo duzo rodzicow z dziecmi,roznego wielku nawet tych maluszkow.Jak kiedye bede miala takiego maluszka sama nie bede sie ograniczac w wyjazdech,to wcale nie przeszkoda zeby brac dziecie z soba.

grafik pracujacy -- pocieszyła/eś mnie :):) No to chyba jednak sie zdecyduje bo z tego co ja też słyszałam tam jest bardzo fajnie :)

Gość co wy gadacie ze Mallorca
jest droga!!?? To jedno z najtanszych miejsc na wakacje (obok Ibizy i paru jeszcze innych), glownie dla imprezowiczow-studentow i generalnie mlodych ludzi. Dla rodziny z dzieckiem nie polecam, bo jest tam za tloczno i moze3 byc za glosno i za imrprezowo (szczegolnie w sezonie).

Gość uk girl
mysle ze jesli sie wybierasz z dzieckiem powinnas znalesc spokojniejsze miejsce

wiesz z tego co ja slyszalam od znajomych to jest naprawde imprezowe miejsce..jest duzo dyskotek itp itd..To raczej nie za dobre miejsce dla dziecka :(..

Gość uk girl
moglas najpier zasiegac opini a pozniej rezerwowac bilet,teraz to juz pies pogrzebany,jedz i baw sie dobrze.

Gość ja ci powiem bo wiem
a idzze se do lasu na ten spacer...musisz jechac na majorke by sie przespacerowac z dzieckiem?;P