Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

JAKIM PARTNEREM JEST FACET SPOD ZNAKU WODNIKA??

Polecane posty

Gość bnvbnvb
takim ktory rogi przyprawia...

jestem rakiem i we wszystkich horoskopach jest napisane że wodnik zupełnie do mnie nie pasuje. Ale ja mam wrażenie że własnie pasujemy do siebie

Gość amila
chodzi wlasnymi sciezkami i nie ma szacunku do nikogo poza soba kocha siebie udaje ze wazne jest twoje zdanie ale i tak zrobi po swojemu wodniki sa strasznymi lajdakami maja to we krwi kochaja i rania lekkoduchy

Gość znam si ę na ludziach
Raki żyją przeszłością, wodniki przyszłością...

Gość a co laooo
a to twój partner? jesteś już z tym wodnikiem? wodnik nie lubi kobiet puszczalskich, tylko z zasadami panny.:)

no juz prawie jestem z nim. ale skoro jest tyle niepochlebnych opinii to moze sie wycofam? nie chcę potem cierpieć :(

Oooo tak, najlepiej się wycofać... z powodu horoskopu ^^ oj baby baby... :P Wodniki są strasznie władcze, despotyczne, rozsądne i są materialistami.

mialam w zyciu 3 wodnikow, wszystkich w dluzszych zwiazkach i moge powiedziec, ze niezbyt duza wage przykladaja do tego, co mowia... cos obiecaja a potem o tym zapominaja... sa egoistami, zawsze najwazniejszy jest dla nich ich wlasny tylek... niestety na poczatku sa cudowni i wlasnie dlatego tyle razy dalam sie na ta przynętę złapac :P

Oczywiście podejmowanie decyzji o wejściu z kimś w związek na podstawie samego znaku zodiaku jest niepoważne. Jest jeszcze numerologia, astrologia porównawcza no i najważniejsze a najmniej doceniane biorytmy. Dopiero po takim kompleksowym porównaniu można z dużą dozą prawdopodobieństwa nakreślić szanse związku.

no oczywiscie kazdy wodnik jest inny... znak zodiaku nie musi wcale potwierdzac sie zosobowoscia czlowieka... nie mniej jednak czesto sie sprawdza, wiec lepiej takiego wodnika bacznie obserwowac :)

znam sie na ludziach -> najczesniej spotykam sie z opinia, ze do kobiety skorpiona pasuje mezczyzna strzelec... czy zgadzasz sie z ta opinia? :)

znam sie na ludziach-> a znasz jakaś strone w necie gdzie moglabym sprawdzic tę numerologie i biorytmy??

Związek burzliwy, pełen namiętności, jego trwałość uzależniona od posesywności skorpiona...

Musisz znać datę urodzenia partnera. Wtedy wystarczy wejść na stronkę z biorytmami i sobie wszystko wyliczyć...

W zodiak z gazet nie. Ale Horoskop porównawczy + biorytmy + portret numerologiczny dostarcza wystarczającą ilość informacji o silnych i słabych stronach partnerów. Na tej podstawie łatwo zanalizować szanse związku.

Gość a co laooo
zygzatowata a ten twój urodzony w lutym?

Dla związku bardzo ważny jest biorytm emocjonalny - im bardziej się na siebie nakładają tym lepiej. Ważny jest też 4 biorytm subtelności, ale nie każda szkoła go uznaje i wylicza.

ja jestem z wodnikie, wcale nie jest egoistą wrecz przciwnie, kocha wszystkim pomagac, choc zawsze zle na tym wychodzi, dzieli sie wszystkim jesli tylko moze, nie jest wl;adczy, to raczej ja nad nim panuje, jestem koziorozcem, nie wierze w zadne horoskopy i jakies numerologie, bo niby moj i jego znak nie pasują do siebie, nasze numery przypasowane do nas tez niby nie pasują, a my jestesmy ze sobą szczesliwi i swiata poza sobą nie widzimy :)

wodnik, ktorego znam jest wierny, czuły, kochający bardzo pracowity.ma wielkie poczucie wolności, nie lubi być ograniczany musi czuć wolność.wolność to podstawa u niego. bardzo pomysłowy, ma wiel talentów i umiejętności. bywa uparty jak osiol i zawzięty ale można to rozbroić.

JA JESTEM WODNIKIEM !! Wodnik jest przede wszystkim indywidualista, marzycielem, optymista, farciarzem... Nie jest zainteresowany pięknem, ciałem kobiety, jeśli najpierw nie jest zainteresowany wnętrzem Kobiety. Uwielbia Kobiety delikatne, miłe, czułe, inteligentne i mądre. Z poczuciem humoru i nie marudne !! Uwielbia eksperymentować w łóżku !! i co tu więcej dodać.. nic tylko brać !!

Gość Długo
ja też wodnik i zgadzam się z yeez i profesorek

Gość M jak...
Wodniki najlepiej dogadują się z paniami spod znaku bliźniąt. Jak swój trafi na swego to tak jakby połączyć dwie połówki pomarańczy.

Gość zingarina
Ten, którego ja znałam, był: inteligentny, oczytany, towarzyski, interesował się nowinkami technicznymi. Z drugiej strony: lekkomyślny, nieodpowiedzialny, niesłowny, zarozumiały. Nadawał się na kumpla, ale nie na partnera.