Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ENCULATOR

Pytanie do kobiet CO MYŚLICIE O ROGACZACH?

Polecane posty

Gość Joasia 123
Enculator - czegoś nie rozumiem? Czy to, że zdradziła Cię żona określa w jakiś sposób Twój charakter???? Moim zdaniem to nie zawsze idzie w parze, więc jak dla mnie to trudno odpowiedziec na postawione przez Ciebie pytanie, bo co myślę o rogaczu czy nie-rogaczu zależy przede wszystkim od tego jakim jest człowiekiem :)

Dzięki Joasiu, podniosłaś mnie na duchu. Już myślałem, że tylko sznur mi się ostał, albo brzytwa niezbyt tępa.

Gość on.....
nie rozumiem ludzi ktorzy pisza takie bzdury na forum. dajcie facetowi spokoj. mowicie nieudacznik a sami kim jestescie i co osiagneliscie. pewnie gowno poza tym ze byscie nie wybaczyli. ja wybaczylem raz i po dlugim czasie i roku malzenstwa zrobilem to jej. z perspektywy czasu bym nie wybaczyl. co bym zrobil na twoim miejscu? powoli zaczal zbierac dowody i inne takie zeby mniejsze alimenty placic. pisze powaznie.

do Joasi (cd) Tak. To, że zostałem zdradzony w jakimś stopniu określa mój charakter, a przynajmniej postrzeganie mojej osoby przez innych. Bo czyż zdradza się kogoś, kogo człowiek się boi? Czy zdradza się kogoś niezdolnego do wybaczania (nie mylić z zapominaniem)? etc ...

do on...ego Dowody mam niezbite. Alimenty to zupełnie inna sprawa, nie są dla niej przeznaczone, a dla dziecka (które raczej chciałoby być ze mną - to tak na marginesie).

Gość Joasia 123
Możemy podyndać razem :)

Gość on.....
niestety pieniazkami bedzie dysponowac ona a dziecko i tak trafi do matki. powaznie, nie wybaczaj tylko skladaj wniosek o rozwod. jak tego nie zrobisz bedziesz nieszczesliwy a kazdy zasluguje na szczescie. chyba ze chcesz sie poswiecic i to tolerowac, bo tak tez mozna.

Dynda się zawsze w samotności. Decyzję o dyndaniu podejmuje się w samotności, nawet wtedy, kiedy otacza cię mnóstwo ludzi. To najgorszy rodzaj samotności - w tłumie.

Gość Joasia 123
Ło matko, aleś ty poważny ... to taki żart miał być...

Sąd musi wziąć pod uwagę zdanie naszego dziecka - jest już w odpowiednim wieku

Gość on.....
to zrob to dla siebie i zloz wniosek i przygotuj sie na proszenie/blaganie jej , i calej rodziny zebys jej nie zostawial. decyzje musisz podjac sam i sie jej trzymac i nikomu nie ulegac. tylko tak masz szanse cos zrobic dla siebie. dziecko w takiej sytuacji bedzie nieszczesliwe jak bedziesz tkwil w takim zwiazku, niz jak bedziecie oddzielnie. ty sobie zycie ulozysz, facet z rozwodem zawsze sobie poradzi a po tym w jaki sposob piszesz nie mam watpliwosci ze kogos fajnego sobie znajdziesz.

Gość on.....
w tej sytuacji nawet sie nie zastanawiaj. nie ma sensu.

Choć biblijne rozwiązania nie wchodzą w rachubę (oko za oko, albo nadstawianie drugiego policzka).

Gość on.....
no to wszystko jest ok. starales sie byc dobry a to sie ceni. a jak tego nie docenila to niech spier..............

Teraz to jej nawet będzie na rękę, bo ma już kolejnego oblubieńca, który dał się "złowić".

ENCULATOR (enculator@o2.pl) a co daje poczucie bycia kochaną? W którymś momencie zadawałem swojej żonie takie pytanie. Próbowałem się dowiedzieć: czego chce? Nigdy się nie dowiedziałem. Kochanie. Pytania świadczą o braku zrozumienia natury drugiego człowieka, o egoizmie i o nieumiejętności okazywania uczucia... Nic nie powiedziała, ponieważ widocznie uznała, że nie warto.

Gość cvcvx
"Myślę, że nie sprawdzili się w związku i nie dali swoim dziewczynom poczucia, że są kochane" czyli to wina faceta, ze zona go zdradzila? :o

Kochana szarości listopadowa, egotyczna jest twoja wypowiedz i bardzo ortodoksyjna. Kiedy uznałem, że wszystko, absolutnie wszystko, co robię jest negowane - zapytałem wprost: czego oczekuje?

cvcvx no a jak jest jak kobieta zostaje zdradzona? Wszyscy dookoła trąbią że nie dbała o siebie i męża, widocznie ciągle "bolała ją głowa", ciągle była w pracy, ciągle zajmowała się dziećmi, nie miała dla niego czasu... itp. itd...

Gość cvcvx
ja widze inne opinie. Facet zdradza, bo to zwierze, ktore mysli tylko o seksie i nie potrafi zapanowac na instynktem. Wiec wychodzi na to, ze czy zdradza facet czy babka, to zawsze wina faceta :o

Gość zapach pomarańczy...
Rogacze i rogatynki to silne psychicznie osoby, a przede odpowiedzialne za związek i drugą połówkę. W każdym związku jedna połówka kocha bardziej i ta połówka bywa niedoceniana i zdradzana. ENUCULATOR - kiedyś twoja polowka zrozumie, ale bedzie juz za późno. Zdradzacze zawsze wracają, jeżeli byli kochani, tylko ten powrót już nie cieszy. 'Czasem trzeba długo iść, żeby dojść do siebie". Pozdrawiam i życzę dużo siły:)

Joelka, moja żona zawsze dbała o siebie, o swoją karierę i zasoby materialne. Kosztem moim, swojej rodziny generacyjnej, a ostatnimi laty nawet swojego dziecka.