Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JeSteM_BoSkA

CHLOPAK niepewny siebie i z kompleksami....

Polecane posty

Gdyby jeszcze byl brzydki i nudny a jest dokladnie na owdrot- przystojny i inteligenty ;) niestety wiem ze jest troche skryty i ma sporo kompelksow (szok !) I jest niepewny w kontaktach z dziewczynami (naprawde bardzo sie zdziwilam jak sie dowiedzialam predzej bym pow. ze to dziewczyny staja sie przy nim niepewne;) ) . Jak mu dac do zrozumienia ze mi sie podoba? on ma mnostwo kolezanek ale dziewczyny nie ma rok. Nie jest typem macho i podrywacza. On nie wie chyba nawet jak podoba sie jakiejs dziewczynie slepiec jeden :D poradzicie cos ? :)

Gość miśek
jestem taki sam i dla "prawdziwej" ukochanej poszedłbym w ogień. jak ma powyżej 22 lat to bierz go i nie zwlekaj. jak nie oczekujesz zbyt wiele to tak jakbyś znalazła złoto.

Może gey-fetyszysta jak nieznany01 ??

naprawdopodobniej zostanie ksiendzem, żeby mieć na pęczki takich boskich dziewczyn

miśek - tak ma powyzej 22 lat, ja szukam chlopaka ktory bedzie mi odpowiadal i z wygladu i za charakteru (chyba on jest pierwszym w moim zyciu)a on taki jest :)

Gość miśek
jeśli jesteś pewna że on Cię kocha to bierz go. jeśli on ma wątpliwości to nie bierz go.

Gość Adrian z Pułtuska
Takie wlasnie sa dziewczyny. Chocby byl niewiadomo jak inteligentny i fajny , to jak nie bedzie przystojny - nie bedzie warty zachodu.

no chyba ja bede musiala zrobic ten pierwszy krok tym bardziej ze faceci sa czasem tacy niedomyslni ^_^ nie to co my kobietki hehe :D

co ty pierdolisz ?:D on ma zajebisty charakter... w sumie ja bym nawet pod + podciagnela ta jego niepewnosc bo chociaz nie jest typowym macho :classic_cool: zajebisciemi sie z nim rozmawia i jakbym sie o tym od kogos nie dowierdziala to b ym nie uwierzyla... pozdro dla M :D :*

Gość M to przecież ja
Boska - M? ja mam na imię Marcin :) - myślisz o mnie?