Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka olka

czy wasi ex sie do was odzywaja??

Polecane posty

Gość jolka olka

bo ja jak spotkam swojego bylego to mi nawet czesc nie odpowie ..

a czemu ma sie od was odzywac jestescie jego byle to sik prosty :classic_cool:

Gość zyrafffka
ex 1 czasem napisze smsa czy na gg co tam u mnie slychac (tak raz na rok:P) ex 2 wysyla mi zyczenia na urodziny i ja mu tez chociaz mieszkamy w tym samym miescie jednego exa jeszcze nigdy nie spotkalam na ulicy, a drugiego raz ale szedl z kumplem i tylko powiedzielismy sobie czesc. boje sie sytuacji jak spotkamy sie gdzies sam na sam i nie wiem czy tylko czesc czy moze sie zatrzymac i zapytac co tam slychac itp, z jednym i z drugim bylam dosyc dlugo (rok i 2,5 roku) i rozstalismy sie w dobrej atmosferze. boje sie takiego spotkania bo nie wiem o czym mialabym z nim gadac, jakos tak dziwnie, z jednej strony czulabym sie jaK z obca osoba a z drugiej mialabym ochote rzucic sie mu na szyje (czego oczywiscie bm nie zrobila) :O dlatego zawsze staram sie chodzic do miasta z kims zeby uniknac rozmowy :P

pierwszy nie - ale jak sie spotkamy na ulicy czy gdzieś tam to kilka miłyh zdań z drugim mi sie gadać nie chce - zwykłe czesc jak go spotkam wystarczy z trzecim dzwonimy do siebie itd chociaż nie wiem czy to dobrze...

Gość nie no... nie witać się na
ulicy to już przegięcie... no chyba że macie po naście lat, to wtedy różne rzeczy mogą się zdarzać ;P

co zrobic zeby \\\"była\\\" wogóle zaczeła sie odzywac??