Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master S

Dlaczego w Polsce tak malo kobiet chodzi w obcasach??

Polecane posty

Gość Master S

To tak ladnie wyglada

Gość ja tam chodze
ale fakt..mało kobiet na obcasach widuje

Gość A po co żeby polscy niscy
faceci jeszcze bardziej popadli w kompleksy?:classic_cool:

Gość zważ na to że może NIE
mogą :O

Gość bo chcemy mieć zdrowe nogi

Gość bo to niewygodne i bardzo
niezdrowe dla stóp ( jesli wysokie). Ogranicza swobode ruchów, trudno pobiec, czy isc szybkim sportowym krokiem. Nie lubie dreptania, wiec obcasy wkladam, kiedy muszę.

Gość 6543
widocznie wieśniary nie potrafią chodzić w butach na obcasach , ponieważ przez całe życie chodziły w gumiakach i spodniach wycieruchach , co innego Warszawianki , co druga wygląda bardzo elegancko i tak 3majcie :)

Gość roznie bywa to ze ktos
jest z warszawy moze byc "miastowy" tylko z nazwy ;/

i tak co drugi z Was narzeka że jest za niski ... już całkiem chcecie przegrać życie? :P

Gość bimota31
dlaczego nie?? przeważnie ze względu na stan chodników:) czasami trzeba się nieźle nakombinować żeby w jakąś dziurę nie wpaść, abo naszarpać żeby wyjąć obcas;) ale idzie na lepsze:) przynajmniej u mnie na wsi:):):)

Gość ja tam chodze
dziury trzeba omijac tak jak autem na ulicy :P a pieszo to łatwiej nawet :P ja lubie obcasy. Fakt ze nogi bola jak sie w nich dlugo chodzi ale nikt nie kaze mi chodzic w obcasach na wycieczki piesze ;p

Mnie po miesiącu chodzenia tylko na obcasach (średnich, bo ok 6 cm) bolały stopy po powrocie do płaskich butów :O Ja jestem prawdziwą Warszawianką :classic_cool: nie jakimś przyjezdnym.

Gość bo nogi nawalają
i nikt nie będzie mnie wnich kazał chodzić na specialne okazje i włoze ale nie tak

Gość ja chodzę nie zawsze ale
chodzę:)

ze wzgledu na to ze sa niewygodne, pokonanie w nich chodnikow to dla nas ogromy tor przeszkód:) no i tyle, ale od czasu do czasu je zakladam:)

ja nie przepadam, w każdym razie za szpilkami wysokimi, bo takie średnie lub szersze obcasy...albo wąziutka koturenka może być :)

kiedys lubilam chodzic w butach na obcasie, teraz wole wygodne sportowe buty albo rownie eleganckie baleriny, lub buciki na niskich tzw kieliszkach. Mozna duzo ladniej wygladac w butach bez obcasa, noga tez sie ladnie w nich komponuje tymbardziej jezeli dziewczyna ma dlugie zgrabne nozki. Wysokie obcasy czasami wygladaja wrecz ochydnie, tymbardziej gdy nosi je laska o bardzo krotkich spodniczkach z wytapetowana na maxa twarza i krzywymi nogami... pozatym wiekszosc z tych ktore nosza wysokie obcasy poprostu nie potrafia swobodnie sie w nich poruszac, i albo dziwnie podskakuja albo sie potykaja no i ich lydki sa brzydkie... obcasy owszem ale raz na jakis czas a nie ciagleee

Gość platfusek
bo to niewygodne, nogi bolą, robią się żylaki, i chodzić nie można szybko co za kretyński pomysl, nosic buty na obcasach. po co, dla facetow? :D