Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looora23

czy to jest wyzywające ?

Polecane posty

chodzi mi o czerwony lakier... zawsze malowalam paznokcie delikatnymi odzywkami a teraz odmiana.. kupilam krwisto czewony i pomalowalam nim pazurki. spotkalam sie z opinią że jest wyzywajacy i mnie ktos zgwalci.. haha . dziewczyny nie malujecie paznokci a ciemne kolory? ;/

hehe ,a powiedział mi to facet :D to jak moge sobie pozwolic na malowanie paznokci na krwista czerwen cy to przesada :D ??

Ja tam maluje na bordowy najczęściej ... i do tej pory nikt mnie nie zgwałcił :P

Czerwony lakier na paznokciach jest bardzo seski i przyciąga uwagę :D ja pomimo tego że jestem kobietą zawsze zwracam uwagę na kobietę która ma tak pomalowane paznokcie, lub na jakiś bordo czy śliwkę - też super :D

czyli polecacie czerwien czy rczej sobie odpuscic te kolor a dluzsza mete :D /wiem wiem wkurzajaca jestem:p ale mnie to gnebi ;p

maluj maluj maluj ale oczywiscie jeżeli pasuje to do stroju i dodatków :D czerwonym paznokciom mówimy zdecydowanie ... TAAAAAK :)

Pewnie ze polecamy ale nie caly czas, na specjalne okazje, od czasu do czasu ale nie non stop

Gość ja pytam
ja najbardziej lubię taki buraczkowy. czerwony też lubię :) raz se maźnęłam bordo, ale mi sie nie podobał 😭

Kolor jak kolor ;/ a to że ktoś jest dziwny i mu się takie rzeczy brudnie kojarzą to nie twój problem ;/

Ubieraj się i maluj jak chcesz...będziesz ograniczać swój styl do długich czarnych spódnic i czarnych sweterków bo kogoś kolor razi w oczy ;/ ??Co cię obchodzi kto sobie co pomyśli...to tobie ma się podobać nie im ...To ty masz coś na sobie nie oni wiec sobie mogą pogadać.Ważne że ty się w czymś dobrze czujesz.

Ratis... dzieki ;D masz racje... nie bede sie przejmowac tym ze sie komus kolor zle kojarzy ;D :* :* 🌼

bo w sumie nad sobą to sie powinna zastanowic taka stara babka w czarnej spodnicy do ziemi, mocherowym berecie i obwislymi cycami pod golfem zanim nazwie mnie ladacznicą przykładowo za czerwone paznokcie. to tylko kolor! i kwestia gustu ;D a pokolenie radia maryja jest takie puste i 'niekościelne' ;/

drga osoba ktora nazwie mnie pusta lalą tez ;/ bo ludzie... jak to sie ma do mojej osobowosci ? - nijak ! :)

heh...nikt sie nie wdaje w dyskusje;D ide... :* kąpać sie ;D