Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w zasadzie nie mam czarnego

Dobra! Bądźmy szczerzy!!!!!!!!!

Polecane posty

powiedzcie, bo wynika z tego co tu czytam [genralnie malo pisze, tylko jak mam cos do powiedznia, albo cos mnie zainteresuje] to tu sa glownie stali bywalcy, maja po kilka nickow... powiedzcie, czy jak doradzacie ludziom, to robicie to szczerze? czy chcecie im zaszkodzic? :/ bo wiecie, jak czytam o tym jak wiele macie tu osobowosci.. albo inne topiki na ktorych wychodzi na to, ze sobie ciagle jaja robicie... to nie wiem. wiec jak?

Gość ja pytam
2 czarne i 2 pomarańczowe mam ;) doradzam szczerze, bo jak mam problem to sama takich odp. oczekuję :)

a jesli pomagam to zawsze pisze to szczerze, zawsze chce komus pomoc i bron Boze, nikomu zaszkodzic!! Przykre,ze sa ludzie, ktorzy nie wiedza na czym polega idea forum

Gość ywana
Bardzo,bardzo szczerze.Ywana-chociaz pomaranczowy to zawsze ten sam.

piszę szczerze a odpowiadam głupio tylko na głupie pytania:-) pozdrawiam :-)

Gość szkodnikkk
nie próbuję doradzać, wolę szkodzić i wprowadzać w błąd, jakoś bardziej mnie to cieszy :) zresztą...osoby które szukają ta takim forum porady ....muszą być naprawdę nikim, są zwykłymi patałachami bez przyjaciół czy jakichkolwiek znajomych z reala, takie wyalienowane żywe gówna, przez co zasługują na najwyższą pogardę z mojej strony :classic_cool:

szkodniku - sooby ktore tu wchodza nie maja pojecia co sie tu na forum dzieje. co do reszty - dobrze ze chociaz tyle :D

nie cierpie sie pisac wiec jak juz to robie to z dobrych pobudek. nie sadze zeby ktos celowo kogos wprowadzal w blad. to chyba marginalne przypadki :)

Ja też piszę szczerze :D i mam jednego czarnego używanego nicka (zero pomarańczowych :P na dzień dzisiejszy :P)