Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszzmirka

piję sobie sama.....

Polecane posty

to ja sie dolacze :) tez siedze sama i pije...i sie nie odzywam...mam dosc tego ,jak ktos nie ma czasu dla mnie ja moge nie miec i dla niego....

Gość zl
drogie panie troche optymizmu, do niedawna upijałem sie na smutno ale kilka dni normalnie latam

Gość kaszzmirka
a dlaczego pytanie gdzie mieszkam?

Gość zl
pytanie jak kazde inne,

Gość kaszzmirka
kuj-pom

Gość zl
czasem latam w obłokach a czasem tak mi lekko ze unosze sie kilka metrów nad ziemia, ale zycie szybko sprowadza z powrotem na ziemie

Gość zl
oki ja wybieram sie do zach - pom

Gość kaszzmirka
po co?

zl tylko nie na zachód! właśnie on był na zachodzie/ powiedzmy/ i mnie puścił.... zostań ze mną....proszę...tu w poland!!!! błagam na takie wyznanie nie możesz byc obijętny!!!!

cytuję ❤️ duduś wesołek Kocham Cię bardzo wirtualną miłością... taka miłość jest bezpieczna: nie ma wad i skaz, i może trwać wiecznie... Kocham Ciebie nie znając Twojego głosu, nie patrząc w oczy, nie czując Twojego zapachu... masz w sobie tajemnicę, przed którą nie czuję strachu... Kocham Cię bardzo wirtualną miłością... dla innych to niezrozumiałe... kocham za wiersze, które piszesz, a które długo,wnikliwie czytałam... Kocham Ciebie za Twoje myśli, za ciepłe słowa, którymi ogrzewasz mnie wirtualnie... Kocham Ciebie całym sercem: prosto, zwyczajnie, choć... nienormalnie...

Gość zl
ja chce mieskac nad polskim morzem kocham je i ciche spokojne miasteczko zresta tam upatruje dla siebie mozliwosci normalnego funkcjonowania i zarabiania odpowiednich srodków na utrzymanie rodziny

Gość zl
no pekny wiersz, ja tez ppisze jesli kocham, potrzebuje muzy która bedzie mnie niosła na skrzydłach miłosci

wiem... lubię polkskie morze...wpisałam się! ale...mam wąskie usta...ale lubię przyrodę i romantyzm, i latarnię, i ...

a co mi tam, niech stracę... i winko wam postawię... Pić ? czy nie pić? Oto jest pytanie. ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WINO.......|.| |.|..WODKA.....|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________|

Gość zl
sledze temat lecz oszczedny pragne byc w slowach gdyz milczewnie jak mawiaja zlotem jest.

Gość kaszzmirka
piłam potem... sama nie wiem co, coś jak advocat ? zl - a ile masz lat?

Gość zl
a iole chcialabys zeby mial jestem ksiaze w oslej skorze i do tego po przejsciach sama ocen , a puzniej Ci powiem

Gość kaszzmirka
chętnie pogadam na gg... mimo że jestem odrobinę wcięta :O Ale piszę chyba bez błędów? :)