Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiłała

włosy krecone po balejazu- proste!!! pomocy

Polecane posty

Gość chiłała

Witam, moze ktos z was moglby mi pomoc. mam kilka pytan, ale moze zaczne od poczatku: Mialam dosyc ciemny kolor "cherry red" allwaves", ale zaprawgnelam miec jasniejszy. z tego co sie dowiadywalam w roznych salonach, dekoloryzacja w moim przypadku nie wchodzila w gre, bo mialam wlosy suche- nie siano, ale suche. Fryzjerka w znanym salonie powiedziala, ze braz mojego koloru nie chwyci, ale moze rozjasnic balejazem. tak tez sie stalo. poza tym poprosilam o podcieniowanie. wygladam kszmarnie: babka podcieniowala mi tak wlosy, ze wygladam smiesznie(choc prosilam o rozwage- bo ma krecone wlosy a nie chce wygladac jak pudel) ponadto to co mam na glowie ie podoba mi sie. mialam burze lokow teraz wlosy sa PROSTE. SKRET JEST DELIKATNY I SZYBKO SIE PROSTUJE. CO MOGE ZROBIC? czy to wina tego piekielnego balejazu, czy moze zlego ciecia? jak pozbyc sie koloru, czy jedyna rada, to pofarbowanie na ciemniejszy(i minimalny jaki jest odstep czasu?)? bo obecnie mam 4 kolory- naturalny blond, jasny od balejazu, marchewe i bordo po porzedniej farbie. wygladam fatalnie wlosy sa przyklapniete, choc krotsze, wiec powinny byc lzejsze! Pomocy. czy ktos ma jaks rade? Dziekuje z gory za pomoc Pozdrawiam

Gość wina koloru.
wlos starcil swoja strukture zeby go odzyskac musisz obciac co ejst i zapuscic swoje

Gość chiłała
o rany?! ciecie? Boze 2 lata zapuszczania! zaraz sie rozplacze jak rozpuszczony bachor!

Gość chiłała
bylam w wawce

Gość rozjaśnianie
ma to do siebie że niszczy naturalna strukture wlosa wiec teraz możesz tylko czekać aż odrosną...

Gość kolorowa 13333
Twoje włosy nie są juz tak kręcone bo zostały źle obcięte balejaż nie ma tu nic do rzeczy najlepiej idz do innego fryzjera i oni Ci poradza co zrobic ale mozesz miec jaśniejsze włosy jeśli chcesz tylko to zależy w jakim stanie one są czy nie są już za bardzo zniszczone.