Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatroskana-mama

zaćma wrodzona u dzieci

Polecane posty

proszę o pomoc rodziców których to dotyczy , jestem z Trójmiasta i tu moje dzieci miały operację usunięcia zaćmy

Czyżby tylko moim dzieciom się to przytrafiło ? Proszę odpiszcie może jakieś rady jak wygląda rehabilitacja wzroku u niemowląt .Niecierpliwie czekam na choć jedną osóbkę ,która mi udzieli jakiś porad :(

Gość julia00
Moja córka też ma zaćmę wrodzoną. Na szczęście w dzisiejszych czasach to prosty zabieg jest. Nie ma i nie miała zadnej rehabilitacji. żyje i widzi zupełnie normalnie, nawet okularków nie nosi

do julia00 witam, czy mogłaby Pani opisać przypadek pani córki bardziej szcegółowo? TZn kiedy wykryto wadę, kiedy była operacja usunięcia soczewki, kiedy operacja wszczepienia. Co się działo pomiędzy tymi operacjami. Proszę o wszelkie informacje. Mój 4 - miesi.ęczny synek będzie miał operację za miesiąc w katowicach. Szukamy wszelkich informacji. z góry dziękuję

do julia00 witam, czy mogłaby Pani opisać przypadek pani córki bardziej szcegółowo? TZn kiedy wykryto wadę, kiedy była operacja usunięcia soczewki, kiedy operacja wszczepienia. Co się działo pomiędzy tymi operacjami. Proszę o wszelkie informacje. Mój 4 - miesi.ęczny synek będzie miał operację za miesiąc w katowicach. Szukamy wszelkich informacji. z góry dziękuję