Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o rade

Przeczytajcie i doradzcie mi

Polecane posty

Gość Prosze o rade

Pracuje w fabryce gdzie jest zimno i dosc ciezka praca duzo dzwigania skrzynek, workow trzeba szyko pracowac a jeszcze szybciej jak podkrecaja tempo w maszynach bo maja wiecej zamowien ale glownie przeszkadza mi zimno mam ciagle katar a nawet juz zlapalo mnie zapalenie pecherza ale meczylam sie i chodzilam do pracy po pracuje przez agencje wczeniej pracowlam w fabryce i nie było zle przede wszystkim nie bylo zimno ale niestety zlikwidowali ta fabryke teraz ja remontuja i dopiero za rok otworza jakas inna produkcje ( to napisalam po to zeby nie bylo komentarzy ze nie chce mi sie pracowac lub nie jestem przyzwyczajona do szybkiej pracy) z tego co sie orientuje w moim nieduzym miescie najszyciej mozna znalesc inna prace w supermarkecie czy tam nie bedzie ciezej zwlaszcza w asda lub morrison bo do tesco mam daleko wiem ze tam jest tez dzwiganie i przede wszystkim ukladanie towarow ale jak trafie na mrozonki to tez bede marznac czy na mrozonkach jest sie caly czas czy tylko kilka dni w tygodniu Kto pracowal w jakim kolwiek supermarkecie niech napisze wiecej o pracy ale kazdy kto chce doradzic niech napisze swoje zdanie

Mnie się wydaję, ze w markecie będzie łatwiej, ale to już Twój wybór, a i przede wszystkim z topików tutaj wynika, że można być tylko na kasie, ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem. A swoją drogą- podaj mi tylko woj. skąd jesteś.

Gość Prosze o rade
i jeszcze dodam ze niestety pracuje za najnizsza stawke 5,52 a praca jest ciezka

Gość Prosze o rade
tzn jak dla kobiety jest ciezka