Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka 22

WSZYSTKO O PRACY W SOLARIUM

Polecane posty

Gość zapytajka 22

Za niedługo rozpoczne prace w solarium. Byłabym wdzięczna za informacje ktore pomogą mi profesjonalnie prowadzić taki salon. Na co powinnam zwracać uwagę itp.

Gość elemeleludek
u mnie w miescie w solariach stoja same blond idiotki , skoro one daja rade to ty tez sobie poradzisz

Gość zapytajka 22
dzięki he he.... pewnie ze dam rade......ciekawa tylko jestem czy taka praca ma jakieś ukryte wady, o których przecietny klient nie zdaje sobie sprawy. Czy może nie jest tak lekko łatwo i przyjemnie jakby się zdawało????

Gość hanseja
Praca jest spoko tez pracowałam, mi sie tylko nie podobało to ze musiałam ludziom kosmetyki wciskac do opalania.

Gość hanseja
no i masz opalanie darmowe, ja miałam limit na miesiac 50 minut.

Gość ale sa tez minusy
musisz wycierac pot po klientach,a to nie jest przyjem,ne!a nie kazdy myje po sobie lozko!

Gość FERDFA
to darmowe opalanie to duzy minus-niestety pokusa. prawie kazde laski pracujace w solarium sa zjarane;) tam gdzie ja chodze jakies pol roku temu zatrudnili nowa laske, blondynka widac ze naturalna, jasna karnacja. a teraz jest tak strzaskana ze...:O

Gość zapytajka 22
ooo dzięki za odp :) czyli nie jest tak źle...no a mycie łóżek to chyba obowiązek pracownika...ja po sobie tez nie myje jeszcze raz dzięki :)