Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleszka

Moja dziewczyna gra chłopaka

Polecane posty

Gość Koleszka

Mam problem bo po 3 latach związku ze swoją dziewczyną zauważyłem że bardzo lubi dominować w łółku i nie było w tym nic dziwnego dopóki nie powiedziała mi że chciałaby mieć penisa i wsadziłaby mi go w pupe :/ Zauważyłem że jak ja dominuje to nigdy nie dochodzi bo ją to nie podnieca, dopiero jak ona rządzi to jest jej dobrze. Zaczyna przyjmować też bardzo męskie pozycje w łózku a mnie to krępuje. Na siłe pcha mi palce do pupy ale mi sie to nie podoba i nie chce. Jestesm facetem i nie chce czuć się w łóżku jak kobieta. Ona jest kobietą a chce się czuć jak chłopak. Martwi mnie to bo wolałbym aby była tylko kobietą.

Gość Koleszka
Zauważyłem też ostatnio, że wręcz na siłę pcha mi swojego penisa do buzi. Jak mam jej powiedzieć, że wolałbym go nie mieć w jamie ustnej?

Gość Koleszka
ostatnio miała wzwód łechtaczki o 19cm

Gość no mnie chcieli przerobic
TO ZMIEN KOBIETE!!

TAK APRROPOS..pomyliles dzial. To na erotycznym lub uczuciowym

Gość Koleszka
CO to ma być??? Pomoc czy nabijanie się?

Gość niestety chyba pozostaje
ci się z nią rozstać. Skoro nie układa Wam się wtych sprawach. Sam wiesz że czujesz się z tym źle i nie chcesz podporządkować, podobnie ona nie będzie się z tym czuła dobrze. Porozmawiajcie, może rozmowa coś pomoże, a jak nie to niestety papa

Gość Koleszka
No tak ale ona chyba jest chora na głowe, a poza tym ej uroda choc egzotyczna przypomina Janusza Rewińskiego, no i to drzewo życia na klacie...

Ona tez sie bedziemeczyla z toba .wiec lepiej niech sobie znajdzie takiego co to lubi.