Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from russia with love..

moja wczorajsza wizyta u ginekologa pokazała rozwiązanie..

Polecane posty

... dlaczego przez ostatni rok nie chciało mi się żyć. ciagla ospalosc, stres, nerwy,problemy z pamiecia i koncentracja, opuchnieta buzia slabe paznokcie. bylam na skraju zalamania nerwowego a przeciez nie mialam powodów - za pol roku biore slub, kupujemy z narzeczonym mieszkanie, jestem na ciekawym kierunku - jednym slowem wszystko pięknie, a ja wciaz bylam smutna. myslalam ze mam depresje, opuscilam sie w nauce. wszyscy mi zarzucali ze jestem leniwa i nie doceniam tego co mam a ja poprostu nie mialam sily na nic. juz na poczatku wizyty lekarz zauwazyl ze mam powiekszona tarczyce, zrobilam badania i wynik byl jednoznaczny - problemy z hormonami. dzis zaczynam kuracje i mam nadzieje ze wszystko sie jakos wyprostuje.. czy ktoś z Was miał podobnie? może jakieś rady sugestie?

nie mam zadnych doswiadczen, ale wiem, ze problemy z hormonami moga kobiete doprowadzic wlasnie do tekiego stanu, jaki ty mialas. Hormony maja swoj wklad w depresje poporodowa, ktorej kazda z nas sie tak bardzo boi. A szczerze ci powiem, ze wczesnije myslalam, ze to problemy z psychika ... Trzymaj sie cieplutko!

Kefirek, dziękuję :) mam nadzieję że szybko dojdę do siebie, sama myśl że to nie psychika podnosi mnie na duchu. dziś nawet poszłam na wszystkie zajęcia

ciesze sie :) kiedy leczylam sie z powodu wysokiej prolaktyny, myslalam, ze oszaleje jakby mnie diabel opetal :) na szczescie to przeszlo. Kobieta ciagle jest podwplywem hormonow, caly czas w jej organizmie cos sie zmienia... dlatego jestesmy z Venus :) Ale sam fakt, ze to ni epsychika szwankuje ..., dodaje skrzydel! Wiem cos o tym!!!

kobiety zawsze mają pod górkę :O

nie martw sie - przetrzymasz wszystko :) Musimy dac rade - kobiety z natury sa silniejsze niz faceci :D

Gość sssaczek
objawy ktore opisujesz moga wskazywac na niedoczynnosc tarczycy

sssaczek - mam niedoczynnosc. do tego wykryl mi nadzerke i jak leki nie poskutkuja beda musieli mi ja wymrazac. boje sie :(

Kefirek, miałaś czytać tylko wesołe tematy :)!

From russia --> nie łącz dwóch schorzeń. Tarczyca jest gorsza, bo i skutki bardziej nieprzyjemne, i leczenie dłuższe, ale jak tylko ją unormujesz - od razu poczujesz poprawę. Pozdrawiam :)