Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosisinkaaa

pomocy// co mi jest? dziwne uplay? jakis lek bez recepty?

Polecane posty

Gość kosisinkaaa

witam prosze dziewczyny o jaks rade otoz od ok 3 dni zaczelo mi sie dziac cos dziwnego, w pochwie czuje cos pomiedzy pieczeniem a swedzeniem, nie ma innych objawow( tzn. krostek itp) moj sluz ma potac takiego twarozku, bezwonnego wizyte mam za 3 tygodnie u ginekologa, nie da sie zrobic tego szybciej:// nie wiem skad to sie moglo wziac, nie zmienialam trybu zycia, mam jedego stalego partnera( nie zdradza mnie na pewno :) dbam o higiene itp. ogolnie nie stalo sie nic co by to tlumaczylo...chyba ze...zaczelismy uzywac zelu nawilzajacego myslicie ze to moze byc przyczyna? w kazdym razie poki nie znajde sie u ginekologa cz\y moge jakos sobie pomoc? jakies leki bez recepty? prosz eo pomoc bo te objawy sa uciazliwe i zle sie czuje://

Gość pierwszy raz zakażona
moze masz zakazenie bakteryjne albo grzybiczne. idz do gina to zaden wstyd. teraz takie cos mozna zlapac od wszystkiego, niekoniecznie od partnera.

Gość kosisinkaaa
pojde oczywiscie ale mieszkam w mlaym miasteczku i po prostu nie da sie zapisac na wczesniejsza wizyte:/ o boze ale od czego moglam zlapac jakas grzybice??? nie chodze na basen itp. nie mam pojecia buuu jestem zalamana:O:O

Gość pierwszy raz zakażona
nie boj sie, jak zaczniesz od razu brac leki to szybko sie wyleczysz i nie bedzie problemow. kup sobie w aptece krem clotrimazol jest bez recepty.

Gość kokosinka
dzieki:) jak dziaal ten krem? czy ktoras z was wie od czego wlasciwie mozna zlapac takie cos( w sytuacji gdy nie wydaje mi sie zebym byla narazona na jakies ryzyko...) bo teraz sie bnoje ze moze sie to powtorzyc po wyleczeniu:/

Gość mala asionka
podlaczam sie prosze powiedzcie skad sie bierze grzybica tak naprawde??

Gość fdsagsg
sa rozne objawy....a mala asionka jakie u ciebie? i ile masz lat?czy wspolzyjesz itd itd:)

Gość from russia with love..
możesz sie zarazic od partnera a mozesz zlapac w jakiejs publicznej toalecie albo uzywajac recznika zarazonej osoby. wariacji jest naprawde duzo. niestety otaczaja nas mikroorganizmy na ktore jestesmy mniuej lub bardziej podatni

Gość mala asionka
od kilku dni mam swedzenie i niewielkie upławy ale takie jak serek własnie:o wspolzyje, to moj pierwszy partner...tez nie mam pojecia skad moglam to zalapac??? o higiene bardzo dbam, jestem generalnie zdrowa...:o slyszalam ze jak ktos zlapie grzybice to juz ma przechlapane bo bedzie wracac...maskra:o najgorsze jest to ze zawsze myslalm ze takie choroby biora sie wlasnie zbraku higieny lub bogatego zycia seksualnego...ale chyba nie...i to jest przerazajace aha boje sie ze domownicy sie zaraza np. poprzez wspolna toalete!!! czy to mozliwe??????????? cos strasznego:o mam andzieje ze leki od ginekologa szybko to wytepią....

Gość Sandrunia25
To objawy grzybicy. Nalodpowiedniejsze leki przepisze ginekolog. Można dodatkowo kupić witaminkę C, czosnek, jesc duzo jogurtów, podmywać się łactacydem.

Gość Sandrunia25
O grzybicy jet duzo materiałów na necie. Warto wpisać w google i poczytać.

Gość heheheheooo
lactacyd do mycia ,do irygacji tantum rosa a do smarowania clotrimazol a i globulki nystatyny ale nie wiem czy te sa bez recepty:)