Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from russia with love..

która z Was miała lub kupuje sukienkę Maggie Sottero??

Polecane posty

bo ja się przymierzam do zamówienia.. ile placilyscie i jak wygladaly wasze suknie/??

Gość sekata
oj ja bym chciala....ale cięzko bylo dgziekolwiek dostać taką, jaką znalazłam dla siebie...wybralam inną...heh :( znaczy nie żałuje :) ale szkoda, że to nie mogłabyć ta, od MS która sobie upatrzylam na necie

oops to powyżej to ja tylko ę sie gdzieś zapodziało ;)

ja mam wlasnie problem, bo ta o ktorej marze nie jest dostepna w polsce. znaczy mogą ją sciagnac ale najpierw musze za nia zaplacic bez mierzenia. myslisz ze oplaca sie tak w ciemno kupowac?

tka, jest piękna :) ale wiesz co, nie warto kupowac kota w worku. bo nigdy nie wiesz, czy ci ebdzie dobrze w niej do dwarzy, czy cos cie nie ebdzie w niej denerwowalo, cokolwiek...jest wiele pieknych sukienek na rynku, czasem w ogole nie odbiegających urokiem od tych firmowych...albo wez wydrukuj sobie to zdjęcie i idz do DOBREJ krawcowej z naciskiem, ze chces zmiec IDENTYCZNĄ, inaczej nie zaplacisz ;)

mogłabym np przymierzyc jakies dwie inne suknie z taką górą i dołem, pozniej przymierzyc jakas maggie sottero zeby sprawidzic swoj rozmiar i potem zamowic, ale to tez takie kupowanie kota w worku prawda? a pani w salonie powiedziala ze na pewno nie beda zamawialy tej sukni wiec jakbym chciala to na wlasna odpowiedzialnosc :( chyba ze przymierze gdzies za granica i od razu kupie bo jest taniej, ale to tez takie jezdzenie klopotliwe :( szkoda..

no to mowie, uszyj sobie taką samą, tylko że MUSI być dobra krawcowa żeby nie spieprzyla albo nie uszyla 'swojej' wersji

chyba tak zrobię.. :)

Gość no nie wiem nie wiem
za granicą taniej ???? Chyba sobie zartujesz ! Maggie Sottero jest o wiele droższą firmą w innych krajach niż w Polsce . Moja suknia w Polsce kosztowała 4.000 zł , a w Anglii po przeliczeniu bez transportu wyniosłaby mnie ok. 6.500 zł.

Gość no nie wiem nie wiem
na polską krawcową raczej bym nie liczyła - nie wydaje mi się aby uszyła taką suknię ( jest trudna do wykonania , ma marszczenia i specyficzny materiał - w rezultacie uszyty fason mógłby być zupełnie inny ). Widziałam na necie podróbkę swojej sukni - po prostu koszmar ! Maggie Sottero w części modeli ma wewnętrzny gorset żeby suknia lepiej leżała . A ta podróbka była z jakiegoś dziwnego materiu niby podobna, bez gorsetu - wałkowała się na brzuchu u tej dziewczyny i już w kościele opadała jej z biustu "ciągnąc" piersi w dół.

oj wiecie, cena nie stanowi dla mnie problemu. problemem jest to ze nie moge jej przymierzyc przed kupnem. jestem sceptycznie nastawiona do szycia na wzór, wiec najpierw zrobie wszystko żeby zakupić orginalną. przeglądałam stronki salonów w europie ale nie mieli jej w katalogu.. w czerwcu powysylam jakies maile z pytaniem czy mają tą suknię i może się wybiorę na przymiarkę a zamówię w salonie w Wawie jak będę znać rozmiar i będzie fajnie lezec na mnie.

Gość Aaanniiaaa
sprzedam suknię maggie sottero model suzanne vidale

Gość olololololalalal
myszlisz ze w angli bys dostala? czesto sa loty do londynu za 5 zl z raynera tyulko trzeba grzebac na str od razu mowie ze zadne oszustwo naprawde placi sie 5 zl tylko tzreba zaplacic karta przez neta i sie odprawic tez przez net i bagaz podreczny ;] wtedy oplaca sie leciec zwlaszcza po taka kiecke