Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjakasja

Czy jestem za chuda?

Polecane posty

Gość lisicaaa
fajna figurka :) nie tyj :)

Gość czyjawiembambomambo
chociaz 6 kilo by sie przydalo ale jak nie mozesz przytyc to nic na sile

Gość takatamjakasja
Ale ja mam 176 cm wzrostu i tylko 52 kg :(

Gość lisicaaa
fanei dziewczyno wygladasz , jedz troche wiecej ale nei obrzeraj sie :) nic na siłe :)

Gość może troszkę
ale i tak fajnie wyglądasz

Gość zdecydownie tak
jak dla mnie zdecydowanie tak dziwczyno wyglądasz jak anorektyczka okropnie ie zazdroszczę ci ale te nogi wyglądaja jak tyczki!!!!!!!!! pzrytyj zjakieś 7 kg.

Gość cvmhcmhf
a co tam kurwa się przejmujesz?? dużo jedz i ciesz się że możesz bezkarnie tyle jeść

mnie sie wydaje ze troszke cialka by sie przydalo...

Gość cvmhcmhf
eksponuj swoje ciało na złość pasztetonom jak jesz pączka :classic_cool:

Gość takatamjakasja
Tylko widzisz, niektórzy nie potrafią schudnąć, a inni nie potrafią przytyć. Nigdy mi to nie przeszkadzalo, ale teraz zaczynamy myśleć o dzidziusiu i się martwię,że taka chudziutka jestem,że może coś będzie nie tak.... No ale zaczynamy próbować. A jem strasznie dużo, więc co mam zrobić, jeśli waga stoi zupełnie w miejścu : Jeszcze jedno zdjęcie dodaję, bo tamto było trochę ciemne. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f543e6d6dde1893.html Dziekuję za uagi. Tylko proszę o szczerość.

Gość ...Jejku
dla mnie za chuda, wiatr Cię porwie dziewczyno!

Gość takatamjakasja
Totalna idiotko ( swoją drogą fajny nick :) ) dziękuję. Dziś mam płodne dni, więc rozpoczynamy próby, być może od razu się nie uda, ale będziemy próbować. Chciałam przed tym rozpoczęciem prób trochę przytyć, ale nie dałam rady :(

Gość takatamjakasja
Totalna idiotko ( swoją drogą fajny nick :) ) dziękuję. Dziś mam płodne dni, więc rozpoczynamy próby, być może od razu się nie uda, ale będziemy próbować. Chciałam przed tym rozpoczęciem prób trochę przytyć, ale nie dałam rady :(

jak juz wam sie uda - bedziesz miala 9 miesiecy by przybrac na wadze :) nie jestes zabiedzona, tylko mocno szczupla.

niestety moj nick to przypadek po czesci,moj chlopak mnie logowal i pytal sie co ma wpisac,ja mu na to,ze obojetnie i moze byc nawet totalna idiotka:(i tak zostalo

Moim zdaniem trochę jesteś zbyt szczupła, ale pewnie nie jedna ci zazdrości że nie musisz uważać na to co jesz...nie martw sie, moja kuzynka zachodząć w ciążę ważyła 40 kg, lekarz mial pierwszą tak chydą pacjentkę, urodziła śliczną, zdrową dziewczynkę i kilka kg jej zostalo...lepiej teraz wygląda...

Gość takatamjakasja
Kasiulak, dzięki za słow otuchy. Mój lekarz też powiedział, ze jeśli bym się odchudzaniem doprowadziła do niskiej masy ciała to by nie było za ciekawie, ale skoro zawsze tyle ważyłam ii jem normalnie to mam się nie martwić. No coż, zobaczymy. Pewnie nie od razu nam się uda, bo tabletki antykoncepcyjne troszkę mi zaburzyły cykle, ale jestem dobrej myśli. Nie w pierwszym cyklu się uda to może uda się w następnym. A może faktycznie po ciąży troszke kilo mi zostanie :)

Gość takatamjakasja
Dodam jeszcze swoje wymiary, bo z tych zdjęć to może nic nie wyniknąć ... Wzrost 176 cm waga 52 kg ramię 22 cm talia 60 cm brzuch 78 cm biust 82 cm biodra 84 cm udo 47 cm łydka 22 cm

Gość sarnina
nie wierze, ze w łydce masz 22 cm - tyle to ja mam w kostce

Gość takatamjakasja
masz rację, mialo być w kostce :) Przepaszam.w łydce mam 31 cm

Gość jhgjgkgll
fajne ciuchy bez kitu:PPP normalna jestyes jak chcesz przytyc to zryj a nie stekasz na forum ludziom ktorzy maja odwrotny problem

nie czytałam porad, napiszę tylko, co mi pomogło - ja wyglądałam podobnie tyle że przy niższym wzroscie. ćwiczenia i rozbudowanie mięsni. ja mogę jesć i jeść i nie przytyję, dopiero jak mi trochę mięsni przybyło to zaczęłam wyglądać dużo "apetyczniej" :) Ty jesteś wysoka, więc tym bardziej powinnaś "coś" z tym zrobić, bo naprawdę dość niezdrowo wyglądasz jednak..

Gość zacznij sie lepiej ubierac
odpowiednio do swojej figury to bedziesz wygladac ok

ee doczytałam - widzę ze starasz się o maleństwo. to masz jeszcze czas na ćwiczenia ewentualne ;)

Gość takatamsobieja
No przecież się tak normalnie nie ubieram. To była akurat spódniczka taka domowa, chodzę w niej po ogródku a na tym zdjęciu akurat wychodziłam się na podwórko opalać :) A jakie ubrania są odpowiednie dla mojej figury? Co do silowni, to chyba faktycznie trzebaby spróbować.Tyle,że nigdy nie lubiłam ćwiczeń.... Pozatym myślałam,że po silowni jeszcze bardziej schudnę....

ja ćwiczyłam w domu, piłam białka i wymodelowałam się ładnie :) wolałabym siłownię, ale nie mam w pobliżu zadnej fajnej, jesli masz możliwość to spróbuj - tylko kup sobie te proteiny (one są bezpieczne) i po treningu pij. ew zmodyfikuj dietę pod kątem ćwiczeń

Taka uroda:) Mam przyjaciółkę o bardzo podobnej figurze i rzeczywiście wygląda troszkę zbyt szczupło, ale ..chyba lepiej w tę stronę, niż w drugą, co?;) Nie rpzejmuj się dzidzią, jeśli jesteś zdrowa to wszystko powinno być ok:)