Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałam dobrze

Oszukałam chłopaka

Polecane posty

Gość Pani Wazna
jestes glupia i tyle delicious bo dajesz idiotyczne porady:-Onawet jarek cie nie chce hehe

Gość szuszarka
O nie, szczeniaro. To forum zawsze stanowili przegrańcy życiowi, ale z klasą. Której Tobie i Tobie podobnym dzieciakom brakuje. Nie ten rocznik, maleńka :classic_cool: Ty dopiero przegrałaś życie 🖐️ :classic_cool:

Gość Pani Wazna
dobrze gadasz suszarka:-D szkoda ze nie widzialas jak lizala dupe na forum jarkowi:-D:-D:-D i Andrzejowi z Aleksandrowa :-D beka normalnie:-D :-D :-D

A ja uważam, że to świetny pomysł z tymi kwiatami, jak facet zapomniał, że ma kobitkę, to trzeba mu o niej przypomnieć, a sposób jest naprawdę dobry, chyba sama coś takiego zastosuję wobec swojego mena, bo cosik ostatnio jakos tak nie bardzo na mnie zwraca uwagę.

sztuką jest odróżnić żarty od powagi :) Z Jarkiem to były żarty ... co do Andrzeja ... co tu kryć, interesujący chłopak ... niestety nie ma go na forum :)

Gość kupa węża
Andrzejowi (Panie świeć nad jego duszą) to jeszcze nawet za czasów, kiedy był z Biłgoraja

Gość szuszarka
Bo to się nazywa wirtualny wściek macicy, kiedy się pociesza wszystkich popaprańców, jeśli się tylko zobaczy męskiego nicka :classic_cool: Charakterystyczne dla góówniar pokroju Deli. A teraz możesz zacząć swój wywód o pomarańczkach, co Ty i ta Twoja psychiczna kumpeleczka Bejbe Lilly potraficie najlepiej :)

Gość szuszarka
Ja słyszałam z dobrych źródeł, że Andrzej był projektem stoolejarza z F-23. Projektem, który zaczął w pewnym momencie żyć własnym życiem :classic_cool:

hmm widzę że ktos zaczyna mówic coraz bardziej ciętym językiem :) po co mam zaczynać mówic o pomarańczach? chcesz pisac niezalogowana, Twoja sprawa .. co do facetów na forum ... no cóż :O wolałabyś by były tu same kobiety ? :O

Gość szuszarka
Absolutnie nie, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wskakuję każdemu na wirtualną knagę :P

Gość szuszarka
:classic_cool: 🖐️